Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi și-a mutat sediul din București

Autor: Nora Marinluni, 3 septembrie, 2018

Potrivit European Supermarket Magazine, Profi-România a anunțat relocarea sediului său secundar, la București, într-un nou sediu.

 

Retailerul va ocupa etajul cinci al complexului Anchor Plaza din zona central-vestică a orașului, o clădire deținută de ”firma ancoră” din Turcia. Sediul principal al Profi este situat în Timișoara, în partea de vest a țării.

 

„Am mutat sediul nostru secundar la București într-o zonă în creștere, care asigură o mai bună prezență și o vizibilitate mai bună în Capitală”, a declarat directorul de expansiune, Gaetan Pacton, citat de business -review.eu. Retailerul a lucrat împreună cu JLL România, grupul regional al gigantului proprietății comerciale, pentru securizarea noii locații.

 

„JLL ne-a ajutat să identificăm cea mai bună opțiune pe piață în acest moment, care oferă cele mai bune condiții pentru angajații noștri”, a adăugat Pacton.

 

Profi operează în România 419 de magazine și are o echipă de peste 14.000 de angajați. Alți chiriași din cadrul dezvoltării Anchor Plaza includ Adobe, Credit Europe Bank, Marks & Spencer, Securitas și Euroweb.

Guvernul a aprobat înființarea Casei Române de Comerț Agroalimentar “UNIREA”
Autor: meatmilk  /   miercuri, 5 decembrie 2018

(Comunicat) Guvernul a aprobat înființarea Casei Române de Comerț Agroalimentar “UNIREA”, în contextul aniversării centenare a Marii Uniri a României.   Casa Română de Comerț Agroalimentar “UNIREA” este o societate comercială de interes național, menită să contribuie pro-activ la implementarea politicii agricole...

Zestre culinară dichisită de Profi
Autor: meatmilk  /   luni, 3 decembrie 2018

(Comunicat) Vin sărbătorile și un nou motiv de bucurie își croiește drum către casele oamenilor: cartea Zestre culinară dichisită de PROFI - rețete culinare din satele românești, culese și povestite de Claudia-Romana Rista. În locuri retrase din România, în tihna micilor gospodării țărănești, la căldura cuptorului...