Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi și-a mutat sediul din București

Autor: Nora Marinluni, 3 septembrie, 2018

Potrivit European Supermarket Magazine, Profi-România a anunțat relocarea sediului său secundar, la București, într-un nou sediu.

 

Retailerul va ocupa etajul cinci al complexului Anchor Plaza din zona central-vestică a orașului, o clădire deținută de ”firma ancoră” din Turcia. Sediul principal al Profi este situat în Timișoara, în partea de vest a țării.

 

„Am mutat sediul nostru secundar la București într-o zonă în creștere, care asigură o mai bună prezență și o vizibilitate mai bună în Capitală”, a declarat directorul de expansiune, Gaetan Pacton, citat de business -review.eu. Retailerul a lucrat împreună cu JLL România, grupul regional al gigantului proprietății comerciale, pentru securizarea noii locații.

 

„JLL ne-a ajutat să identificăm cea mai bună opțiune pe piață în acest moment, care oferă cele mai bune condiții pentru angajații noștri”, a adăugat Pacton.

 

Profi operează în România 419 de magazine și are o echipă de peste 14.000 de angajați. Alți chiriași din cadrul dezvoltării Anchor Plaza includ Adobe, Credit Europe Bank, Marks & Spencer, Securitas și Euroweb.

ESM: Kaufland România a lansat primul card de loialitate
Autor: Mircea Demeter  /   luni, 18 februarie 2019

Publicația de circulație europeană European Supermarket Magazine anunță că retailerul Kaufland România a lansat primul program de loialitate, care va recompensa clienții fideli cu reduceri substanțiale, puncte de loialitate și alte beneficii.   În viitor, distribuitorul intenționează să introducă promoții personalizate...

Rețeaua Penny Market a încheiat anul 2018 cu 236 de magazine
Autor: meatmilk  /   luni, 7 ianuarie 2019

(Comunicat) Planul ambițios de expansiune al REWE România a continuat și în luna decembrie cu deschiderea a opt magazine Penny Market în șapte județe din România și în capitală. Rețeaua a ajuns astfel la 236 de magazine operaționale în România.   Toate cele 236 de magazine Penny Market, construite sau remodelate în...