Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi: Societatea noastră nu importă carne de pui congelată!

Autor: Ilie Stoianvineri, 29 ianuarie, 2016

În urma apariției articolului cu titlul ”Ce ne facem cu evaziunea fraților?”, publicat de revista Fabricade Carne, articol în care domnul Ilie Van- Președinte al Uniunii Crescătorilor de Păsări din România, aducea unele acuzații lanțului de magazine Profi, am primit din partea SC Profi Rom Food SRL, un comunicat din care vă prezentăm următoarele extrase:

 

”Asocierea lanțului de magazine PROFI cu săvârșirea unor acte care dăunează sănătății populației nu are niciun fundament, domnul Ilie Van apelând la simple speculații, fără a avea la bază o minimă verificare a situației reale.

 

Cu cea mai mare fermitate, vă aducem la cunoștință că societatea noastră colaborează numai cu producători naționali pentru produsele din carne, folosind astfel doar surse din România și nu din alte țări, precum Polonia.

 

Cu absolut nicio ocazie nu am procedat la importarea cărnii congelate de pui, pentru ca apoi să comercializăm această carne drept refrigerată, orice asemenea practică fiind complet străină de activitatea societății noastre.

 

Solicităm pe această cale să fie retrase în mod public toate afirmațiile lansate la adresa societății noastre și care asociază numele și brand-ul PROFI cu acțiuni care aduc atingere sănătății populației”

 

SC Profi Rom Food SRL

Lactatele Baciul-Competitivitate prin preț și calitate!
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

SC MERIDIAN AGROIND SRL, deținătoarea de drept a brand-ului Baciul, a început producția de lactate în decembrie 1999. Firma are sediul în municipiul Râmnicu Sărat, județul Buzău și are ca obiect de activitate fabricarea produselor lactate proaspete și a brânzeturilor. Am dorit întotdeauna să ne diferențiem de concurență prin...

Grupul de firme Safir participă la Târgul Internațional SIAL
Autor: meatmilk  /   vineri, 12 octombrie 2018

(Comunicat) Grupul de firme Safir, o afacere de familie cu capital 100% românesc, cu peste 27 ani de experiență în industria cărnii, participa la cea de-a 28-a ediție a târgului SIAL, cel mai mare eveniment internațional dedicat industriei alimentareîn cadrul standului României.   Evenimentul va avea loc la Paris, în perioada...