Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi: Societatea noastră nu importă carne de pui congelată!

Autor: Ilie Stoianvineri, 29 ianuarie, 2016

În urma apariției articolului cu titlul ”Ce ne facem cu evaziunea fraților?”, publicat de revista Fabricade Carne, articol în care domnul Ilie Van- Președinte al Uniunii Crescătorilor de Păsări din România, aducea unele acuzații lanțului de magazine Profi, am primit din partea SC Profi Rom Food SRL, un comunicat din care vă prezentăm următoarele extrase:

 

”Asocierea lanțului de magazine PROFI cu săvârșirea unor acte care dăunează sănătății populației nu are niciun fundament, domnul Ilie Van apelând la simple speculații, fără a avea la bază o minimă verificare a situației reale.

 

Cu cea mai mare fermitate, vă aducem la cunoștință că societatea noastră colaborează numai cu producători naționali pentru produsele din carne, folosind astfel doar surse din România și nu din alte țări, precum Polonia.

 

Cu absolut nicio ocazie nu am procedat la importarea cărnii congelate de pui, pentru ca apoi să comercializăm această carne drept refrigerată, orice asemenea practică fiind complet străină de activitatea societății noastre.

 

Solicităm pe această cale să fie retrase în mod public toate afirmațiile lansate la adresa societății noastre și care asociază numele și brand-ul PROFI cu acțiuni care aduc atingere sănătății populației”

 

SC Profi Rom Food SRL

Grupul GrECo JLT a devenit Partener al Conferinței Internaționale Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 3 mai 2018

Compania GrECo JLT, un nume de referință al pieței de consultanță a riscului și al asigurărilor, a devenit Partener al conferinței Meat Milk 2018. GrECo JLT va fi reprezentată de domnul Eduard Simionescu, General Manager, acela care, în ședința generală din ziua de 10 mai va susține prezentarea cu titlul ”Gestionarea riscurilor...

SGS România a devenit Partener al Conferinței Meat Milk 2018
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 aprilie 2018

Prestigioasa companie SGS România a devenit partener al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Compania va fi reprezentată prin Divizia sa de Agricultură și Alimentație, prin domnul Tudor Suciu-Coordonator de Afaceri, urmând să...