Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Profi: Societatea noastră nu importă carne de pui congelată!

Autor: Ilie Stoianvineri, 29 ianuarie, 2016

În urma apariției articolului cu titlul ”Ce ne facem cu evaziunea fraților?”, publicat de revista Fabricade Carne, articol în care domnul Ilie Van- Președinte al Uniunii Crescătorilor de Păsări din România, aducea unele acuzații lanțului de magazine Profi, am primit din partea SC Profi Rom Food SRL, un comunicat din care vă prezentăm următoarele extrase:

 

”Asocierea lanțului de magazine PROFI cu săvârșirea unor acte care dăunează sănătății populației nu are niciun fundament, domnul Ilie Van apelând la simple speculații, fără a avea la bază o minimă verificare a situației reale.

 

Cu cea mai mare fermitate, vă aducem la cunoștință că societatea noastră colaborează numai cu producători naționali pentru produsele din carne, folosind astfel doar surse din România și nu din alte țări, precum Polonia.

 

Cu absolut nicio ocazie nu am procedat la importarea cărnii congelate de pui, pentru ca apoi să comercializăm această carne drept refrigerată, orice asemenea practică fiind complet străină de activitatea societății noastre.

 

Solicităm pe această cale să fie retrase în mod public toate afirmațiile lansate la adresa societății noastre și care asociază numele și brand-ul PROFI cu acțiuni care aduc atingere sănătății populației”

 

SC Profi Rom Food SRL

Smithfield România a oferit nevoiașilor 400.000 de mese calde
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

(Comunicat) Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”, voluntarii Smithfield România au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiașe din județele Timiș și Arad.   Prin acest program inițiat în 2009, Smithfield România împreună cu cele 20 de organizații...

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...