Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi trece de pragul de 20 de magazine in capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua de proximitate Profi a deschis astazi in Bucuresti, cel de al 21-lea magazin din Capitala si al 123-lea din reteaua nationala. Unitatea comerciala este situata in locul unui fost magazin MiniMAX, informeaza magazinprogresiv.ro.

Acest magazin ne mareste prezenta in Bucuresti, oferind intreaga noastra gama de produse in spatii aerisite si cu o dispunere moderna din care nu lipsesc deja foarte apreciatul raion de legume si fructe proaspete, vitrina asistata sau tocatorul de carne, a declarat Gaetan Pacton, directorul operational al companiei PROFI Rom Food.

Magazinul este amplasat intr-o zona foarte intens populata, pe strada Luica nr.180, in sectorul 4, si are o suprafata totala de 899 mp, un spatiu de vanzare de 675 mp, si dispune de propria sa parcare.

Reteaua Profi este controlata de compania poloneza de investitii Enterprise Investors prin intermediul fondului Polish Enterprise Fund VI.

Indal Partner iși va expune ultima ofertă de tehnologii la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania clujeană Indal Partner se va număra printre participanții conferinței Meat Milk 2019, acolo unde, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov, își va prezenta ultima ofertă de tehnologii destinate industriei alimentare și, în special, celei de procesare a laptelui, la standul pe care îl va organiza în...

Meat Milk 2019: GrECo JLT va susține o prezentare în ședința generală din 30 mai
Autor: meatmilk  /   luni, 25 martie 2019

Compania GrECo JLT, va participa la Conferința Internațională Meat Milk 2019, care se va desfășura sub titlul ”Protejarea interesului național în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”, în zilele de 30 și 31 mai, la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Conform programului, compania va susține o prezentare...