Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi trece de pragul de 20 de magazine in capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua de proximitate Profi a deschis astazi in Bucuresti, cel de al 21-lea magazin din Capitala si al 123-lea din reteaua nationala. Unitatea comerciala este situata in locul unui fost magazin MiniMAX, informeaza magazinprogresiv.ro.

Acest magazin ne mareste prezenta in Bucuresti, oferind intreaga noastra gama de produse in spatii aerisite si cu o dispunere moderna din care nu lipsesc deja foarte apreciatul raion de legume si fructe proaspete, vitrina asistata sau tocatorul de carne, a declarat Gaetan Pacton, directorul operational al companiei PROFI Rom Food.

Magazinul este amplasat intr-o zona foarte intens populata, pe strada Luica nr.180, in sectorul 4, si are o suprafata totala de 899 mp, un spatiu de vanzare de 675 mp, si dispune de propria sa parcare.

Reteaua Profi este controlata de compania poloneza de investitii Enterprise Investors prin intermediul fondului Polish Enterprise Fund VI.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....