Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profi trece de pragul de 20 de magazine in capitala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Reteaua de proximitate Profi a deschis astazi in Bucuresti, cel de al 21-lea magazin din Capitala si al 123-lea din reteaua nationala. Unitatea comerciala este situata in locul unui fost magazin MiniMAX, informeaza magazinprogresiv.ro.

Acest magazin ne mareste prezenta in Bucuresti, oferind intreaga noastra gama de produse in spatii aerisite si cu o dispunere moderna din care nu lipsesc deja foarte apreciatul raion de legume si fructe proaspete, vitrina asistata sau tocatorul de carne, a declarat Gaetan Pacton, directorul operational al companiei PROFI Rom Food.

Magazinul este amplasat intr-o zona foarte intens populata, pe strada Luica nr.180, in sectorul 4, si are o suprafata totala de 899 mp, un spatiu de vanzare de 675 mp, si dispune de propria sa parcare.

Reteaua Profi este controlata de compania poloneza de investitii Enterprise Investors prin intermediul fondului Polish Enterprise Fund VI.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...