Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Profi va avea magazine în 100 de orașe

Autor: Meat MIlkmarți, 12 noiembrie, 2013

Cu urmatoarea inaugurare, planificata pentru saptamana curenta, Profi va ajunge in 100 de localitati, reteaua de retail avand in prezent 189 de magazine de proximitate in 99 de localitati. Profi a deschis 10 magazine noi in luna octombrie, alte doua magazine fiind inaugurate la inceputul lunii noiembrie la Turnu Magurele si Urlati.

Retailerul, care a deschis 40 de unitati noi de la inceputul acestui an, intentioneaza sa treaca pragul de 200 de magazine operationale pana la sfarsitul lui 2013. Profi se numara in prezent printre cei mai expansivi jucatori din comertul local, anunta Magazin progresiv.

“Piata o cere si noi facem tot posibilul pentru a aduce in cat mai multe locuri formele moderne de comert. Magazinele noastre nu doar ca transforma experienta cumparatului intr-o placere dar, in plus, prin faptul ca isi platesc la zi toate taxele si  impozitele, ele contribuie cu resurse importante la asigurarea pensiilor, asistentei medicale si a tuturor celorlalte facilitati oferite de stat din banii de impozite” a declarat, intr-un comunicat, Pawel Musial, directorul general al Profi Rom Food, operatorul retelei Profi.

Lantul de magazine Profi este controlat de fondul de investitii Polish Enterprise Fund VI administrat de compania poloneza Enterprise Investors. (Mai multe, pe www.magazinulprogresiv.ro)

În 2015, Profi și Mega Image vor deschide 200 de magazine
Autor: Meat MIlk  /   marți, 6 ianuarie 2015

Profi și Mega Image și-au propus ambiții mari de extindere pentru anul 2015 și vor deschide 200 de magazine. Pentru atingerea acestui obiectiv, lanţurile de supermarketuri şi-au bugetat pentru acest an circa 100 de deschideri fiecare, cele două reţele urmând a se bate pentru titlul de campionul expansiunii, titlu câştigat în fiecare...

Viitor incert pentru Billa România, în 2015
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 8 decembrie 2014

Potrivit ultimelor informații care circulă în piață, anul 2015 pare a fi incert pentru Billa România, germanii de la Rewe făcând primii paşi către vânzarea supermarketurilor Billa, rețeaua ajungând a fi cel mai mic jucător din comerţul modern local În prezent, Billa România deține doar puțin peste 80 de magazine, cu un volum de...