Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profitul avicola brasov a scazut in primul semestru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Bursa.ro, profitul companiei Avicola Brasov a scazut in primele sase luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut cu 57%, de la 457.300 de lei la 193.812 lei,

in timp ce afacerile companiei specializate in productia de carne de pasare au urcat cu 28%, de la 44,7 milioane de lei la 57,23 milioane de lei.

In perioada analizata, compania a avut venituri totale de 60,6 milioane de lei, in crestere cu 8,99%, iar cheltuielile totale au urcat pana la la 60,4 milioane de lei.

Firma este controlata de omul de afaceri Ioan Popa, care este si proprietarul producatorului de carne de pasare Transavia Alba Iulia. Popa detine 84,59% din actiunile Avicola Brasov.

Compania va demara un proiect de investitii in „modernizarea tehnologiilor de crestere a pasarilor” pentru fermele 3, 4 si 5 de pe platforma Magurele, cu o valoare de 1,724 milioane de euro. Proiectul este finantat prin Programul National de Dezvoltare Rurala.

Cazul Avicola Brasov este, oarecum, particular, revista Fabrica de Carne evidentiind in editia cu numarul 20 trendul ascendant al aviculturii romanesti, in ciuda crizei.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...