Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profitul avicola brasov a scazut in primul semestru

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Bursa.ro, profitul companiei Avicola Brasov a scazut in primele sase luni ale acestui an fata de perioada similara a anului trecut cu 57%, de la 457.300 de lei la 193.812 lei,

in timp ce afacerile companiei specializate in productia de carne de pasare au urcat cu 28%, de la 44,7 milioane de lei la 57,23 milioane de lei.

In perioada analizata, compania a avut venituri totale de 60,6 milioane de lei, in crestere cu 8,99%, iar cheltuielile totale au urcat pana la la 60,4 milioane de lei.

Firma este controlata de omul de afaceri Ioan Popa, care este si proprietarul producatorului de carne de pasare Transavia Alba Iulia. Popa detine 84,59% din actiunile Avicola Brasov.

Compania va demara un proiect de investitii in „modernizarea tehnologiilor de crestere a pasarilor” pentru fermele 3, 4 si 5 de pe platforma Magurele, cu o valoare de 1,724 milioane de euro. Proiectul este finantat prin Programul National de Dezvoltare Rurala.

Cazul Avicola Brasov este, oarecum, particular, revista Fabrica de Carne evidentiind in editia cu numarul 20 trendul ascendant al aviculturii romanesti, in ciuda crizei.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...