Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Profitul Danish Crown, în scădere accentuată

Autor: Maria Demetriadjoi, 26 mai, 2016

Pe o piață caracterizată de oficialii companiei drept ”extrem de competitivă”, Danish Crown, care operează în peste 130 de țări, a raportat pentru anul trecut un profit în scădere, față de 2014, informează Global Meat.

 

Mai precis, danezii au înregistrat în 2015, un profit de 110 milioane de euro, față de 118 milioane, în anul anterior, la acest declin contribuind și plata în avans a unor taxe în valoare de 3,8 milioane de euro.

 

Jais Valeur, nou instalat în funcția de CEO al companiei, a declarat pentru sursa citată:

”Rețelele de retail pun o presiune uriașă pe producătorii de carne de porc din întreaga Uniune Europeană, iar acest lucru s-a repercutat și asupra încasărilor noastre. În acest moment, trebuie să evităm situația de a ne situa într-o poziție marginală. Mai mult, subsidiara noastră din Marea Britanie, Tulip UK, se zbate pe o piață locală extrem de dură.”

 

La o cifră de afaceri de 3,95 de miliarde de euro, Danish Crown își regândește abordarea, fapt definit și de noul CEO: ”Îi chem pe toți cei din companie să își dubleze eforturile, pentru a reintra pe un drum ascendent. De aceea, vom investi mai mult, atât în producție, cât și în desfacere, în condițiile în care vânzările de carne de porc din țările Asiei par a fi în creștere”. 

La Alimentaria se pune accentul pe natural si inovator
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 18 aprilie 2018

Cea mai buna opinie despre actuala editie a targului Alimentaria, care se desfasoara in aceste zile la Barcelona, ti-o poti forma daca vizitezi salonul MultipleFoods, acolo unde sunt adunate companii dintre cele mai diverse, ale caror produse nu sunt caracterizate decat de doua calitati: natural si inovator.   Daca, in zona fructelor de...

În toamnă, la SIAL-Paris, sunt așteptate peste 7.200 de companii din 109 țări
Autor: Ursachi Veronica  /   miercuri, 11 aprilie 2018

Ediția din acest an a târgului SIAL, de la Paris, va avea loc în perioada 21-25 octombrie 2018, acolo unde sunt așteptate să expună peste 7.020 de companii din 109 țări, acoperind întreaga plajă de interes, de la ingrediente, la produse prelucrate, inclusiv produse proaspete.   Dintre cele mai importante Saloane care vor fi...