Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Prognoze de productie carne, in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pentru 2011, exporturile de carne in principalele tari sunt prognozate de catre Departamentul pentru Agricultura al SUA Serviciului Agricol Extern sa fie de 8.954.000 de tone , cu 3,3% peste 8.666.000 tone estimat pentru anul 2010, in conformitate cu raportul „Efectivele de animale si pasari de curte World Markets si Comert” emis saptamana trecuta, scrie meatpoultry.com.

In cazul in care exporturile de pui pentru carne in lume ajung la 8.954 milioane de tone anul viitor, acesta ar fi un nivel record si ar reprezenta o crestere de 36,7% peste 6.552.000 de tone in 2006, in conformitate Rapotul Consiliului National de pui Washington.

Brazilia este de asteptat sa fie cel mai mare exportator de pui de carne din nou in 2011 cu 3.45 milioane tone, 38,5% din total exporturi la nivel mondial si 3,0% crestere fata de 3.35 milioane tone estimat pentru exporturile braziliene in acest an. SUA exporturile de pui de carne se asteapta sa fie 3.016.000 de tone in 2011, o crestere de 2,8% peste 2.935.000 de tone in acest an, potrivit CNC. Statele Unite este cel de al doilea mare exportator de pui de carne continad pentru 33,9% din totalul mondial in 2010 si 33,7% in 2011.

SUA este principalul producator mondial contind pentru 21,8% din productia mondiala totala de pui de carne productia SUA este de asteptat sa ajunga la 16.637 milioane de tone in 2011. Productia China se estimeaza sa ajunga la 13 milioane de tone de pui de carne, 17,1% din totalul mondial, urmata de Brazilia, cu 11.75 milioane de tone, 15,4% din productia mondiala, si Uniunea Europeana cu 9 milioane de tone in 2011, 11,8% din totalul mondial.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...