Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Program de sprijin al fermierilor independenti crescatori de porci, de la smithfield

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

De mai mult timp, Smithfield deruleaza cu success un program de sprijin al micilor fermieri independenti, crescatori de porci.

Dorind sa dezvolte si mai mult reteau de astfel de ferme, Smithfield Ferme anunta ca ofera oportunitati de afaceri pentru fermierii / investitorii locali in vederea infiintarii de ferme de crestere si ingrasare porcine in deplina conformitate cu standardele Uniunii Europene, care vor functiona in baza contractului incheiat cu societatea.

Intr-o activitate cunoscuta pentru fluctuatiile de preturi, aceste contracte vor proteja fermierii independenti de modificarile preturilor de pe piata.

Fermierii se pot baza pe venituri constante pentru ca vor incheia cu Smithfield Ferme un contract care le va garanta plata pe intreaga durata a contractului.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...