Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Program de sprijin al fermierilor independenti crescatori de porci, de la smithfield

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

De mai mult timp, Smithfield deruleaza cu success un program de sprijin al micilor fermieri independenti, crescatori de porci.

Dorind sa dezvolte si mai mult reteau de astfel de ferme, Smithfield Ferme anunta ca ofera oportunitati de afaceri pentru fermierii / investitorii locali in vederea infiintarii de ferme de crestere si ingrasare porcine in deplina conformitate cu standardele Uniunii Europene, care vor functiona in baza contractului incheiat cu societatea.

Intr-o activitate cunoscuta pentru fluctuatiile de preturi, aceste contracte vor proteja fermierii independenti de modificarile preturilor de pe piata.

Fermierii se pot baza pe venituri constante pentru ca vor incheia cu Smithfield Ferme un contract care le va garanta plata pe intreaga durata a contractului.

APAR: Standarde diferite pentru produse cu denumire și ambalaj identic
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

Așa cum revista Meat.Milk amintea la finalul anului trecut, scandalul dublului standard al produselor comercializate în Uniunea Europeană e departe să se termine. Dovadă, și ultimele acțiuni, de o parte și de cealaltă, de pe întreg cuprinsul Europei unionale, atât din partea autorităților de la Bruxelles, al autorităților...

Can Pack Recycling: România va ajunge să nu mai aibă unde depozita gunoiul
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Coaliția pentru Economie Circulară (CERC) a solicitat Premierului Viorica Vasilica Dăncilă retragerea Proiectului de OUG privind regimul deșeurilor. Solicitarea a fost făcută în cadrul conferinței de presă, desfășurată ieri, 14 martie, la Hotel Athenee Palace Hilton. La conferință au fost prezenți specialiști de...