Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Program de sprijin al fermierilor independenti crescatori de porci, de la smithfield

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

De mai mult timp, Smithfield deruleaza cu success un program de sprijin al micilor fermieri independenti, crescatori de porci.

Dorind sa dezvolte si mai mult reteau de astfel de ferme, Smithfield Ferme anunta ca ofera oportunitati de afaceri pentru fermierii / investitorii locali in vederea infiintarii de ferme de crestere si ingrasare porcine in deplina conformitate cu standardele Uniunii Europene, care vor functiona in baza contractului incheiat cu societatea.

Intr-o activitate cunoscuta pentru fluctuatiile de preturi, aceste contracte vor proteja fermierii independenti de modificarile preturilor de pe piata.

Fermierii se pot baza pe venituri constante pentru ca vor incheia cu Smithfield Ferme un contract care le va garanta plata pe intreaga durata a contractului.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...