Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Program de sprijin al fermierilor independenti crescatori de porci, de la smithfield

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

De mai mult timp, Smithfield deruleaza cu success un program de sprijin al micilor fermieri independenti, crescatori de porci.

Dorind sa dezvolte si mai mult reteau de astfel de ferme, Smithfield Ferme anunta ca ofera oportunitati de afaceri pentru fermierii / investitorii locali in vederea infiintarii de ferme de crestere si ingrasare porcine in deplina conformitate cu standardele Uniunii Europene, care vor functiona in baza contractului incheiat cu societatea.

Intr-o activitate cunoscuta pentru fluctuatiile de preturi, aceste contracte vor proteja fermierii independenti de modificarile preturilor de pe piata.

Fermierii se pot baza pe venituri constante pentru ca vor incheia cu Smithfield Ferme un contract care le va garanta plata pe intreaga durata a contractului.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...