Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Program educational destinat industriei alimentare

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit unui comunicat preluat de recolta.eu, Federatia Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara organizeaza, vineri, la Vatra Dornei, conferinta Califica-te si lucreaza in industria alimentara.

Evenimentul face parte din proiectul Calificarea in industria alimentara – o sansa pentru viitor, cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Obiectivul general al proiectului este cresterea nivelului de calificare si recalificare a lucratorilor din industria alimentara, prin urmare participarea la conferinta se adreseaza tuturor persoanelor angajate si interesate in a-si dezvolta competentele profesionale in cadrul industriei alimentare.

Conferinta se va desfasura in perioada de 14-15.09.2012, la Hotel Bradul din Vatra Dornei, incepand cu orele 10:00.

Principalele teme ce vor fi dezbatute in cadrul conferintei sunt:

Necesitatea formarii profesionale continue (FPC) a angajatilor din Industria Alimentara; prezentarea contextului actual
Proiectul Calificarea in industria alimentara – o sansa pentru viitor: plusvaloare in formarea continua a angajatilor din industria alimentara
Consilierea profesionala – primul pas in alegerea unei meserii; beneficii si avantaje
Beneficiile formarii profesionale continue prin accesarea cursurilor din cadrul proiectului Calificarea in industria alimentara – o sansa pentru viitor
Avantajele formarii profesionale continue – sansa de a deveni… CINEVA
Ateliere de lucru

La eveniment participa si Dragos Frumosu, presedintele Federatiei Nationala a Sindicatelor din Industria Alimentara.(Mai multe, pe www.recolta.eu)

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...