Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Programul depunerii dosarelor pentru selectia grupurilor locale de actiune pentru pescuit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) anunta deschiderea primei sesiuni de depunere a aplicatiilor pentru Masura 4.1. Dezvoltarea zonelor pescaresti, Actiunea 1. Selectia Grupurilor Locale si implementarea strategiilor integrate.

Astfel, dosarele de candidatura vor putea fi depuse, in perioada 1-29 iulie 2011, la sediile Compartimentelor Regionale POP, zilnic, in intervalul orar 8.30-16.30.

Dosarul de candidatura depus pentru alocarea de sprijin financiar nerambursabil trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate si sa obtina, in urma selectiei, punctajul minim prevazut pentru acesta masura, conform Ghidului Solicitantului.

DGP-AMPOP va notifica in scris pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarii Dosarelor de candidatura depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

Informatii detaliate privind posibilitatea accesarii sprijinului financiar nerambursabil aferent Masurii 4.1. Dezvoltarea zonelor pescaresti, Actiunea 1. Selectia Grupurilor Locale si implementarea strategiilor integrate sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului, publicat pe site-urile www.madr.ro, sectiunea FEP. (Biroul de Presa al MADR)

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...