Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Programul depunerii dosarelor pentru selectia grupurilor locale de actiune pentru pescuit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) anunta deschiderea primei sesiuni de depunere a aplicatiilor pentru Masura 4.1. Dezvoltarea zonelor pescaresti, Actiunea 1. Selectia Grupurilor Locale si implementarea strategiilor integrate.

Astfel, dosarele de candidatura vor putea fi depuse, in perioada 1-29 iulie 2011, la sediile Compartimentelor Regionale POP, zilnic, in intervalul orar 8.30-16.30.

Dosarul de candidatura depus pentru alocarea de sprijin financiar nerambursabil trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate si sa obtina, in urma selectiei, punctajul minim prevazut pentru acesta masura, conform Ghidului Solicitantului.

DGP-AMPOP va notifica in scris pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarii Dosarelor de candidatura depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

Informatii detaliate privind posibilitatea accesarii sprijinului financiar nerambursabil aferent Masurii 4.1. Dezvoltarea zonelor pescaresti, Actiunea 1. Selectia Grupurilor Locale si implementarea strategiilor integrate sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului, publicat pe site-urile www.madr.ro, sectiunea FEP. (Biroul de Presa al MADR)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...