Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Programul depunerii dosarelor pentru selectia grupurilor locale de actiune pentru pescuit

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Directia Generala Pescuit – Autoritatea de Management pentru POP (DGP-AMPOP) anunta deschiderea primei sesiuni de depunere a aplicatiilor pentru Masura 4.1. Dezvoltarea zonelor pescaresti, Actiunea 1. Selectia Grupurilor Locale si implementarea strategiilor integrate.

Astfel, dosarele de candidatura vor putea fi depuse, in perioada 1-29 iulie 2011, la sediile Compartimentelor Regionale POP, zilnic, in intervalul orar 8.30-16.30.

Dosarul de candidatura depus pentru alocarea de sprijin financiar nerambursabil trebuie sa indeplineasca cerintele de conformitate si eligibilitate si sa obtina, in urma selectiei, punctajul minim prevazut pentru acesta masura, conform Ghidului Solicitantului.

DGP-AMPOP va notifica in scris pe toti solicitantii privind rezultatul evaluarii Dosarelor de candidatura depuse de catre acestia la sediile Compartimentelor Regionale.

Informatii detaliate privind posibilitatea accesarii sprijinului financiar nerambursabil aferent Masurii 4.1. Dezvoltarea zonelor pescaresti, Actiunea 1. Selectia Grupurilor Locale si implementarea strategiilor integrate sunt cuprinse in Ghidul Solicitantului, publicat pe site-urile www.madr.ro, sectiunea FEP. (Biroul de Presa al MADR)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...