Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Promotie nationala pentru pate ardealul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Orkla a lansat, pentru pate Ardealul, promotiaCastiga o bucata de Ardeal, valabila pana la 1 septembrie 2010. Participantii pot castiga excursii zilnice pentru doua persoane in Ardeal sau marele premiu care consta in bani pentru achizitia unui teren in inima Ardealului.

Mecanismul de participare este urmatorul: pentru fiecare 100 de grame de produs Ardealul, participantii au o sansa la premiul zilnic, iar la 300 de grame de produs in orice combinatie cumparatorul este inscris in tragerea la sorti pentru premiul cel mare. Campania este valabila pentru toate sortimentele de pate de 100, 200 si 300 de grame, precum si pentru mancarurile la conserva de 300 de grame.

Inscrierea la promotie se face prin trimiterea codului de opt cifre inscriptionat pe ambalajele de pate sau mancaruri la conserva Ardealul prin SMS cu tarif normal la numarul scurt 1896. Codul promotional se regaseste fie pe capacul produselor participante, fie in interiorul autocolantului aplicat pe ambalaj.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...