Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Promotie nationala pentru pate ardealul

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Orkla a lansat, pentru pate Ardealul, promotiaCastiga o bucata de Ardeal, valabila pana la 1 septembrie 2010. Participantii pot castiga excursii zilnice pentru doua persoane in Ardeal sau marele premiu care consta in bani pentru achizitia unui teren in inima Ardealului.

Mecanismul de participare este urmatorul: pentru fiecare 100 de grame de produs Ardealul, participantii au o sansa la premiul zilnic, iar la 300 de grame de produs in orice combinatie cumparatorul este inscris in tragerea la sorti pentru premiul cel mare. Campania este valabila pentru toate sortimentele de pate de 100, 200 si 300 de grame, precum si pentru mancarurile la conserva de 300 de grame.

Inscrierea la promotie se face prin trimiterea codului de opt cifre inscriptionat pe ambalajele de pate sau mancaruri la conserva Ardealul prin SMS cu tarif normal la numarul scurt 1896. Codul promotional se regaseste fie pe capacul produselor participante, fie in interiorul autocolantului aplicat pe ambalaj.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...