Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Promotiile „extra” de la kaufland includ si produsele sale marca proprie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Actiunea promotionala derulata de Kaufland sub sloganul „eXtra Promotie” se extinde si la brandurile private ale retailerului, informeaza brandprivat.ro.

Dupa ce in saptamanile trecute clientii magazinelor Kaufland au putut cumpara baghete proaspete din productie proprie in sistem „2 la pret de 1” sau smantana KClassic 12% grasime 200g in oferta „3 la pret de 2” zilele acestea retailerul a adaugat un nou articol sub brandul sau privat Best Farm.

Este vorba despre un parizer de pui, feliat, pentru care mecanismul propune o oferta tip „3 la pret de 2”. Promotia este valabila prin casele de marcat, reducerea fiind operata la cumpararea a trei produse identice pe acelasi bon.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...