Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Promotiile „extra” de la kaufland includ si produsele sale marca proprie

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Actiunea promotionala derulata de Kaufland sub sloganul „eXtra Promotie” se extinde si la brandurile private ale retailerului, informeaza brandprivat.ro.

Dupa ce in saptamanile trecute clientii magazinelor Kaufland au putut cumpara baghete proaspete din productie proprie in sistem „2 la pret de 1” sau smantana KClassic 12% grasime 200g in oferta „3 la pret de 2” zilele acestea retailerul a adaugat un nou articol sub brandul sau privat Best Farm.

Este vorba despre un parizer de pui, feliat, pentru care mecanismul propune o oferta tip „3 la pret de 2”. Promotia este valabila prin casele de marcat, reducerea fiind operata la cumpararea a trei produse identice pe acelasi bon.

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...