Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Propaganda a realizat ultimul spot TV pentru Meda

Autor: Maria Demetriadmarți, 5 iulie, 2016

Un midnight snack pe baza de sunca te face rege printre zeite, asa ne spune ultimul spot de la Meda, realizat de Propaganda, după cum anunță Iqads. Adevarul e ca se mai intampla unora ca stomacul sa le cante chiar in timpul somnului si vizita la frigider sa fie ceva de vis. 

 

Dar Viorel, pofticiosul nocturn, pare sa aiba niste papilele gustative foarte-foarte sensibile. Si atat de imaginative, chiar daca nu tocmai originale:

 

In 2016, Viorel e mustruluit pentru ca lasa frigiderul deschis. Traditia vine din 2013, cand micul Stelian era pus la colt pentru nepolitetea de a intrerupe un toast familist din motive de salam.

 

Publicitarii de la Propaganda spun că Viorel e, de fapt, o continuare a lui Stelian, iar pe viitor se vor gândi, poate, la un Marcel mai varstnic care sa duca mai departe saga unei vieti centrate in jurul mezelurilor.

Studiu: Spațiile publicitare din restaurante, valoroase pentru marketing
Autor: meatmilk  /   miercuri, 6 iunie 2018

(Comunicat) Proprietarii lanțurilor mici de restaurante și cei independenți au avut întotdeauna un rol divers în desfășurarea zilnică a propriilor afaceri, începând de la bucătar șef și până la director operațional, în gestionarea operațiunilor zilnice ale restaurantului. Astăzi, aceștia se confruntă cu încă o provocare:...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...