Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Propaganda a realizat ultimul spot TV pentru Meda

Autor: Maria Demetriadmarți, 5 iulie, 2016

Un midnight snack pe baza de sunca te face rege printre zeite, asa ne spune ultimul spot de la Meda, realizat de Propaganda, după cum anunță Iqads. Adevarul e ca se mai intampla unora ca stomacul sa le cante chiar in timpul somnului si vizita la frigider sa fie ceva de vis. 

 

Dar Viorel, pofticiosul nocturn, pare sa aiba niste papilele gustative foarte-foarte sensibile. Si atat de imaginative, chiar daca nu tocmai originale:

 

In 2016, Viorel e mustruluit pentru ca lasa frigiderul deschis. Traditia vine din 2013, cand micul Stelian era pus la colt pentru nepolitetea de a intrerupe un toast familist din motive de salam.

 

Publicitarii de la Propaganda spun că Viorel e, de fapt, o continuare a lui Stelian, iar pe viitor se vor gândi, poate, la un Marcel mai varstnic care sa duca mai departe saga unei vieti centrate in jurul mezelurilor.

McCann Worldgroup România, desemnată AGENCY OF THE YEAR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

(Comunicat) În premieră pentru Festivalul Golden Drum, rețeaua McCann Worldgroup și agenția McCann Worldgroup Romania au fost desemnate NETWORK OF THE YEAR și respectiv AGENCY OF THE YEAR, pentru a 5-a oară fiecare, record absolut în istoria festivalului.   Anterior, McCann Worldgroup Romania a caștigattitlul de AGENCY OF THE...

Elita brandingului internațional vine, în premieră, la București
Autor: meatmilk  /   miercuri, 3 octombrie 2018

Experți în branding de la IBM, ING, Ogilvy și Mastercard vin în România pentru a transmite importanța brandingului strategic la nivelul oricărei afaceri   REBELS AND RULERS este primul eveniment din estul Europei, care abordeaza holistic cele mai importante tematici ale brandingului pentru antreprenori, marketeri și nu...