Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Propaganda a realizat ultimul spot TV pentru Meda

Autor: Maria Demetriadmarți, 5 iulie, 2016

Un midnight snack pe baza de sunca te face rege printre zeite, asa ne spune ultimul spot de la Meda, realizat de Propaganda, după cum anunță Iqads. Adevarul e ca se mai intampla unora ca stomacul sa le cante chiar in timpul somnului si vizita la frigider sa fie ceva de vis. 

 

Dar Viorel, pofticiosul nocturn, pare sa aiba niste papilele gustative foarte-foarte sensibile. Si atat de imaginative, chiar daca nu tocmai originale:

 

In 2016, Viorel e mustruluit pentru ca lasa frigiderul deschis. Traditia vine din 2013, cand micul Stelian era pus la colt pentru nepolitetea de a intrerupe un toast familist din motive de salam.

 

Publicitarii de la Propaganda spun că Viorel e, de fapt, o continuare a lui Stelian, iar pe viitor se vor gândi, poate, la un Marcel mai varstnic care sa duca mai departe saga unei vieti centrate in jurul mezelurilor.

Top-ul lunii martie al vizibilității în online al mărcilor de carne
Autor: meatmilk  /   miercuri, 11 aprilie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ulvizibilitatii marcilor de carne si produse din carne, in online, pentru luna martie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai...

Arena Bucătarilor-Selgros începe în martie
Autor: meatmilk  /   joi, 15 martie 2018

(Comunicat) Selgros Cash & Carry organizează, începând cu luna aceasta,a X-a ediție a concursului de gătit „Arena Bucătarilor”, dedicat profesioniștilor gastronomiei din industria HoReCa.   Miza competiției din acest an crește și mai mult, atât grație premiilor cât și modificărilor menite să bucure deopotrivă...