Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Proprietarul SC Agroli Group-Crevedia este cercetat de DNA

Autor: Meat MIlkmiercuri, 10 decembrie, 2014

Proprietarul companiei SC Agroli Group-Crevedia este cercetat de DNA, se arată într-un comunicat transmis presei de instituția în cauză, confirmându-se astfel continuarea eforturilor de diminuare a corupției din sectorul de carne al României.

Conform comunicatului oficial, Rami Ghaziri, asociat unic şi administrator al SC Agroli Group SRL Crevedia, a fost trimis în judecată de procurorii DNA Ploieşti pentru fraudare de fonduri europene.

 

Interdicție de dizolvare a companiei!

 

Potrivit informării DNA, acesta este acuzat de participaţie improprie la săvârşirea infracţiunii de folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene (UE), şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, în formă continuată (2 acte materiale). În aceeaşi cauză, a fost deferită justiţiei şi SC Agroli Group SRL pentru folosire sau prezentare de documente ori declaraţii false, care are ca rezultat obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Uniunii Europene.
În acelaşi timp, procurorii DNA au sesizat instanţa de judecată în vederea dispunerii interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a inculpatei SC Agroli Group SRL, pe o perioadă de 60 de zile, în scopul bunei desfăşurări a procesului penal, în contextul declanşării la 6 martie 2014 a procedurii generale de insolvenţă.

Avicola Crevedia este prima societate de tip “avicola” din România. Acesta a început producția în anul 1959 fiind prima și cea mai mare societate de creștere industrială a păsărilor din Europa de Est.
Grupul Agroli, fondat în 2006, deține Avicola Crevedia, Avicola Tărtășești, Crevedia Express și Fabrica de Nutrețuri Combinate. Principalele mărci produse și comercializate de Agroli Grup sunt Avicola Crevedia, La Ferma și Galo, potrivit informațiilor postate pe propriul site.

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...