Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Protectoarea Mafiei Cărnii, din nou după gratii

Autor: Meat MIlkvineri, 5 septembrie, 2014

Procuroarea Angela Nicolae a ajuns iar după gratii după ce a încălcat condițiile controlului judiciar. Ea a plâns în sala de judecată, sperând să-i înduplece pe magistrați, anunță Evenimentul zilei.

Procurorul Angela Nicolae (58 de ani), din cadrul Parchetul General, fosta șefă a Biroului de Relații Internaționale și Programe – altele decât Phare, a fost arestată din nou pentru 30 de zile. Ea a fost acuzată că a protejat „Mafia Cărnii” și a mai stat în arest în perioada octombrie 2013- mai 2014. Angela a ajuns după gratii după ce a încălcat controlul judiciar, impus de judecători.

Procuroarea a ajuns celebră după ce s-a lăudat că poate interveni la judecătorii Curţii Europene a Drepturilor Omului (CEDO) pentru „a rezolva” un proces deschis de Avicola Crevedia împotriva României. Angela a fost trimisă în judecată pentru protejarea unui membru important din „Mafia Cărnii”, libanezul Rami Ghaziri, și a fost acuzată de trei infracțiuni de trafic de influență.

Complicele procuroarei era chiar fiul acesteia, Daniel Nicolae (30 de ani). Atunci când a fost eliberată condiționat, magistrații au arătat că au luat această măsura pentru ca femeia să aibă grijă de cei doi fii ai săi, care erau bolnavi, și pentru ca aceasta să-și pregătească apărarea. În schimb, Angela a dat publicității mai multe scrisori, în care făcea acuzații grave și nesusținute împotriva procurorilor DNA. Una din scrisori a fost pentru susținerea lui Dan Voiculescu, condamnat la 10 ani în dosarul ICA, căruia i-a transmis că știe că este nevinovat și totul este opera „ciumei băsiste”. (Mai multe, pe www.evz.ro; Foto: evz.ro)

Ultima oră! 850 de agenți economici din sectorul cărnii, investigați ACUM de IGPR
Autor: Meat MIlk  /   joi, 11 decembrie 2014

Conform unui comunicat emis de IGPR, chiar la această oră se află în desfășurare o acțiune la nivel național în care cca 850 de agenți economici din sectorul cărnii între care se numără producători, procesatori și firme care comercializează carne și produse din carne sunt investigate de ofițeri de poliție specializați în...

TVA de 9 % doar pentru hotelieri
Autor: Ilie Stoian  /   miercuri, 10 decembrie 2014

TVA de 9 % doar pentru hotelieri, așa se pare că s-a decis la negocierile cu FMI, C.E. și Banca Mondială! Aseară, într-o conferință de presă organizată la sediul Guvernului, Victor Ponta a anunțat că nivelul TVA-ului va fi redus doar pentru serviciile all-inclusive din regimul hotelier. La rândul său, Darius Vâlcov a anunțat tot...