Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Puii de la avicola cazanesti sunt amenintati de ger

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Efectivele de pui din proprietatea Societatii Avicola Cazanesti, judetul Ialomita, sunt amenintate de ger, informeaza cotidianul Recolta.

Societatea avicola nu poate achizitiona combustibilul necesar incalzirii halelor, drumurile fiind momentan inchise intre Prahova si Ialomita, iar transportul de gaz petrolier lichefiat este asteptat de la Ploiesti.

Directia Sanitar Veterinara Ialomita, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si Prefectura Ialomita sunt institutii ce au fost instiintate, cu privire la aceasta situatie limita. (TS)

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...