Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Puii de la avicola cazanesti sunt amenintati de ger

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Efectivele de pui din proprietatea Societatii Avicola Cazanesti, judetul Ialomita, sunt amenintate de ger, informeaza cotidianul Recolta.

Societatea avicola nu poate achizitiona combustibilul necesar incalzirii halelor, drumurile fiind momentan inchise intre Prahova si Ialomita, iar transportul de gaz petrolier lichefiat este asteptat de la Ploiesti.

Directia Sanitar Veterinara Ialomita, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si Prefectura Ialomita sunt institutii ce au fost instiintate, cu privire la aceasta situatie limita. (TS)

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...