Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Puii de la avicola cazanesti sunt amenintati de ger

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Efectivele de pui din proprietatea Societatii Avicola Cazanesti, judetul Ialomita, sunt amenintate de ger, informeaza cotidianul Recolta.

Societatea avicola nu poate achizitiona combustibilul necesar incalzirii halelor, drumurile fiind momentan inchise intre Prahova si Ialomita, iar transportul de gaz petrolier lichefiat este asteptat de la Ploiesti.

Directia Sanitar Veterinara Ialomita, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si Prefectura Ialomita sunt institutii ce au fost instiintate, cu privire la aceasta situatie limita. (TS)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...