Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Puii de la avicola cazanesti sunt amenintati de ger

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Efectivele de pui din proprietatea Societatii Avicola Cazanesti, judetul Ialomita, sunt amenintate de ger, informeaza cotidianul Recolta.

Societatea avicola nu poate achizitiona combustibilul necesar incalzirii halelor, drumurile fiind momentan inchise intre Prahova si Ialomita, iar transportul de gaz petrolier lichefiat este asteptat de la Ploiesti.

Directia Sanitar Veterinara Ialomita, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta si Prefectura Ialomita sunt institutii ce au fost instiintate, cu privire la aceasta situatie limita. (TS)

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...