Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Puiul antistres a crescut cu 10% vanzarile de pui la tavita ale agricola bacau intr-o luna

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Puiul Antistres de la Agricola Bacau a crescut vanzarile sortimentelor de carcasa de pui Agricola Bacau ambalata in tavita cu 10%, la o luna de la lansarea oficiala pe piata.

Statisticile din vanzari indica faptul ca oamenii cei mai ocupati si care cumpara zilnic Pui Antistres sunt cei din Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Bacau, iar achizitiile cele mai mari se fac pentru weekend. Lansarea acestui produs s-a realizat pe baza unei cercetari care releva ca majoritatea consumatorilor ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea si, mai ales, considera ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mancarea este cea mai stresanta parte a gatitului.

Puiul Antistres este gata curatat si se comercializeaza intr-o tavita in care se poate gati direct si este dedicat consumatorilor din mediul urban. Noul produs este disponibil in Real Hypermarket, Carrefour Romania, Mega Image, Kaufland si Metro Cash & Carry dar si reteaua de magazine proprii a Agricola Bacau.

Rondocarton își va expune soluțiile de ambalare la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 18 martie 2019

Rondocarton, parte a companiei austriece Rondo Ganahl Aktiengesellschaft, își va expune soluțiile de ambalare în secțiunea Expo a Conferinței Internaționale Meat Milk, eveniment care va avea loc la Hotel Alpin din Poiana Brașov, în zilele de 30 și 31 mai.   Rondo Ganahl Aktiengesellschaft este o companie de familie...

Efectele tehnologiei HHP asupra componentelor laptelui
Autor: Cristina Gavrilut  /   luni, 18 martie 2019

Tratamentele termice tradiționale aplicate la prelucrarea laptelui au o calitate nutrițională mai scăzută, deoarece mulți nutrienți sunt labili la căldură. Pentru a depăși această problemă, s-au dezvoltat câteva tehnologii de procesare non-termică, inclusiv procesarea la presiune hidrostatică înaltă (HHP), în care, presiuni...