Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Puiul antistres a crescut cu 10% vanzarile de pui la tavita ale agricola bacau intr-o luna

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Puiul Antistres de la Agricola Bacau a crescut vanzarile sortimentelor de carcasa de pui Agricola Bacau ambalata in tavita cu 10%, la o luna de la lansarea oficiala pe piata.

Statisticile din vanzari indica faptul ca oamenii cei mai ocupati si care cumpara zilnic Pui Antistres sunt cei din Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Bacau, iar achizitiile cele mai mari se fac pentru weekend. Lansarea acestui produs s-a realizat pe baza unei cercetari care releva ca majoritatea consumatorilor ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea si, mai ales, considera ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mancarea este cea mai stresanta parte a gatitului.

Puiul Antistres este gata curatat si se comercializeaza intr-o tavita in care se poate gati direct si este dedicat consumatorilor din mediul urban. Noul produs este disponibil in Real Hypermarket, Carrefour Romania, Mega Image, Kaufland si Metro Cash & Carry dar si reteaua de magazine proprii a Agricola Bacau.

EuroCommerce: Directiva UTPs protejează multinaționalele, lovind în retail, fermieri, IMM-uri și consumatori
Autor: Nora Marin  /   miercuri, 17 octombrie 2018

Vorbind după votul comisiei AGRI din Parlamentul European, care a modificat regulile Directivei privind comportamentul abuziv al comercianților în relațiile cu furnizorii (UTPs)., directorul general al EuroCommerce, Christian Verschueren, a avertizat că dezbaterea și votul în Parlament au determinat o ”vânătoare de vrăjitoare”,...

A avut loc a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER
Autor: meatmilk  /   miercuri, 17 octombrie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Rețeaua Națională de Dezvoltare Rurală, a organizat în perioada 11-12 octombrie 2018, la Gura Humorului cea de-a 14-a reuniune a Grupului de Lucru LEADER (GLL), cu tematica: Infrastructură socială și cooperare - sM 19.3.   La eveniment au participat experți...