Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Puiul antistres a crescut cu 10% vanzarile de pui la tavita ale agricola bacau intr-o luna

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Puiul Antistres de la Agricola Bacau a crescut vanzarile sortimentelor de carcasa de pui Agricola Bacau ambalata in tavita cu 10%, la o luna de la lansarea oficiala pe piata.

Statisticile din vanzari indica faptul ca oamenii cei mai ocupati si care cumpara zilnic Pui Antistres sunt cei din Bucuresti, Constanta, Ploiesti si Bacau, iar achizitiile cele mai mari se fac pentru weekend. Lansarea acestui produs s-a realizat pe baza unei cercetari care releva ca majoritatea consumatorilor ar prefera sa nu curete, spele si sa transeze carnea si, mai ales, considera ca etapa de curatare a vasului in care au pregatit mancarea este cea mai stresanta parte a gatitului.

Puiul Antistres este gata curatat si se comercializeaza intr-o tavita in care se poate gati direct si este dedicat consumatorilor din mediul urban. Noul produs este disponibil in Real Hypermarket, Carrefour Romania, Mega Image, Kaufland si Metro Cash & Carry dar si reteaua de magazine proprii a Agricola Bacau.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...