Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Puiul, campion la vanzari

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Carnea de pui a inregistrat, in SUA, vanzari mai mari decat alte categorii de carne, deoarece este considerata mai sanatoasa si mai ieftina. Comparativ cu anul 2007, vanzarile de carne de pui au crescut anul acesta cu 6,7 procente din punct de vedere valoric in Statele Unite, in timp ce carnea de vita s-a mentinut la acelasi nivel ca anul precedent, arata ultimele rapoarte disponibile pe piata americana.

Efectele carnii albe asupra sanatatii au fost promovate in randul consumatorului american, astfel ca cererea de produse organice si naturale da un avantaj puiului in cosul consumatorului care incearca sa faca economii, considera specialistii.

Deasemenea, potrivit raportului Carne proaspata vanduta in SUA: Vita, Pui, Porc, Curcan si Miel in lanturile de retail si Foodservice, carnea de porc a fost vanduta in SUA ca cealalta carne alba, din cauza perceptiei publicului care vedea carnea de pui si de curcan mai sanatoasa decat carnea rosie, de vita sau de miel. Piata Americana de carne este estimata la 142,3 miliarde de dolari in 2008 si este condusa de vanzarile de carne de vita, in timp ce pe locurile al doilea si al treilea se afla vanzarile de pui, respective de carne de porc, arata raportul citat.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...