Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Puiul fericit si salamul de sibiu, campionii agricola bacau in 2011

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform unui comunicat emis de companie, circa 1.500.000 de romani au degustat Puiul Fericit de la Agricola Bacau intr-un an si jumatate de cand acest sortiment unic pe piata locala a fost lansat

fiind considerat de retailerii din Romania pentru categoria produse din carne la Premiile PIATA ale industriei FMCG «Cel mai mai bun produs nou» din anul 2011.
Puiul Fericit are o contributie de 750 mii euro in cifra de afaceri a companiei Agricola International si inregistreaza vanzari medii lunare de 15 tone.

De asemenea, 1.350.000 batoane de Salam de Sibiu Agricola Bacau au cumparat romanii in anul 2011. Este sortimentul cel mai renumit din categoria mezeluri si, incepand cu vara anului 2009, lider incontestabil pe tot segmentul salam de Sibiu comercializat in Romania.

In acest an, Salamul de Sibiu Agricola Bacau a castigat in medie, lunar, cate un punct procentual cota de piata, iar un mare succes a inregistrat sortimentul unic pe piata locala Salam de Sibiu – Coniac – Editia de Colectie, fabricat in cantitate limitata (8 tone) de doua ori pe an, de Craciun si de Paste.

Estimarile pentru sfarsitul anului anticipeaza atingerea unei cifre de afaceri de 341 mil. lei pentru Agricola International, respectiv o cifra de afaceri de 500 mil. lei la nivelul intregului Grup de firme Agricola Bacau, fiind vorba de cresteri de circa 21% fata de rezultatele anului trecut.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...