Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Putem fi mesagerul dumneavoastra la Anuga si Indagra

Autor: joi, 12 septembrie, 2013

Ca de fiecare data, agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte sunt prezente la cele mai importante manifestari expozitionale din tara si strainatate, cautand prin aceasta sa va ofere cele mai noi informatii din domeniu si totodata  sa contribuie la promovarea industriei  alimentare din Romania, mai ales a companiilor romanesti din sectoarele de carne si lactate.

Dorim sa va informam ca mai aveti la dispozitie doar 5 zile pentru a va  insera reclama sau articolul advertorial in revista Fabrica de lapte nr.10. 

Aparitia va fi  la final de Septembrie, iar distributia se va face, intr-un tiraj marit, la expozitiile INDAGRA 2013 si ANUGA 2013, oricare-i persoane interesate. Editia contine articole traduse in limba engleza.

Din articolele editiei:

– Piata laptelui la producator, in Romania si UE

– Sondaj de opinie: Ce masuri ia statul pentru protejarea sectorului romanesc de lapte?

– Noua lege a zootehniei

– Contaminarea produsului in timpul tratamentului termic

Mentionam posibilitatea de a beneficia de discounturi cuprinse intre 20 si 40% pentru contractele semnate pe mai multe editii.

download oferta de pret

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

 

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...

Putem fi mesagerul dumneavoastră la Anuga și Indagra

Autor: Ilie Stoianjoi, 12 septembrie, 2013

Ca de fiecare data, agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte sunt prezente la cele mai importante manifestari expozitionale din tara si strainatate, cautand prin aceasta sa va ofere cele mai noi informatii din domeniu si totodata  sa contribuie la promovarea industriei  alimentare din Romania, mai ales a companiilor romanesti din sectoarele de carne si lactate.

Dorim sa va informam ca mai aveti la dispozitie doar 5 zile pentru a va  insera reclama sau articolul advertorial in revista Fabrica de carne nr.26. 

Aparitia va fi  la final de Septembrie, iar distributia se va face, intr-un tiraj marit, la expozitiile INDAGRA 2013 si ANUGA 2013, oricare-i persoane interesate. Editia contine articole traduse in limba engleza.

Din articolele editiei:

– Sondaj de opinie in randul procesatorilor: Ce ar insemna reducerea TVA pentru sectorul de procesare a carnii din Romania?

– Interviu Ovidiu Dusleag – presedinte ARC, director general CAROLI

– Impactul noii politici agrare asupra productiei nationale de carne

– Noi modalități de control al nivelului de sare

– Piata europeana dupa aderarea Rusiei la asociatia europeana a carnii

Mentionam posibilitatea de a beneficia de discounturi cuprinse intre 20 si 40% pentru contractele semnate pe mai multe editii.

download oferta de pret

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

ANSVSA: Situația la zi a evoluției Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) De la data confirmării prezenței Pestei Porcine Africane (PPA) în țara noastră, pentru prima oară, în 31 iulie 2017, în județul Satu-Mare, se constată că în zona de N-V a României boala evoluează lent, chiar staţionar, confirmându-se în 14 localităţi din judeţele Satu-Mare, Sălaj şi Bihor. Au fost afectaţi 13...

Suplimentarea cu proteine by-pass a dietei bovinelor de lapte
Autor: Nora Marin  /   vineri, 3 august 2018

Îmbunătățirea producției de lapte este un instrument important de creștere a calității vieții, în special pentru persoanele din mediul rural. Cum, în România există numeroase exploatații comerciale de dimensiuni mici sau medii, am găsit util ca, de această dată, să facem referire la recomandările FAO privind îmbunătățirea...

Valorificarea superioară a sângelui animalelor abatorizate
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 3 august 2018

Abatoarele, precum și companiile de prelucrarea a cărnii generează o cantitate semnificativă de subproduse solide și lichide. La rândul lor, angrosistii și comercianții cu amănuntul produc cantități mari de subproduse. Deci, milioane de tone de deșeuri sunt produse în fiecare zi iar problema este eliminarea lor. Dar eliminarea...

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...