Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Putem fi mesagerul dumneavoastra la Anuga si Indagra

Autor: Meat MIlkjoi, 5 septembrie, 2013

Ca de fiecare data, agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte sunt prezente la cele mai importante manifestari expozitionale din tara si strainatate, cautand prin aceasta sa va ofere cele mai noi informatii din domeniu si totodata  sa contribuie la promovarea industriei  alimentare din Romania, mai ales a companiilor romanesti din sectoarele de carne si lactate.

Dorim sa va informam ca mai aveti la dispozitie doar 5 zile pentru a va  insera reclama sau articolul advertorial in revista Fabrica de carne nr.26. 

Aparitia va fi  la final de Septembrie, iar distributia se va face, intr-un tiraj marit, la expozitiile INDAGRA 2013 si ANUGA 2013, oricare-i persoane interesate. Editia contine articole traduse in limba engleza.

Din articolele editiei:

– Sondaj de opinie in randul procesatorilor: Ce ar insemna reducerea TVA pentru sectorul de procesare a carnii din Romania?

– Interviu Ovidiu Dusleag – presedinte ARC, director general CAROLI

– Impactul noii politici agrare asupra productiei nationale de carne

– Noi modalități de control al nivelului de sare

– Piata europeana dupa aderarea Rusiei la asociatia europeana a carnii

Mentionam posibilitatea de a beneficia de discounturi cuprinse intre 20 si 40% pentru contractele semnate pe mai multe editii.

download oferta de pret

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

În 2019, IFFA va sărbători cea de-a 70-a aniversare
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 15 noiembrie 2018

Spectacolul internațional de carne IFFA este pregătit să-și marcheze anul viitor cea de-a 70-1 aniversare, introducând noi caracteristici ale evenimentului și extinzând capacității spectacolului global, prin mărirea spațiului de expunere.   Astfel, începând cu 4-9 mai 2019, la Messe Frankfurt, Germania, evenimentul se va...

Medalie de Aur pentru echipa UGAL, la concursul internațional Ecotrophelia
Autor: meatmilk  /   joi, 25 octombrie 2018

Ana-Georgiana Popa, Alina-Marina Chirilă şi Adelina Pricope, studente ale Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, au fost premiate cu Medalia de Aur, pentru creația lor, îngheţata din gutui, prune şi zer, în cadrul competiției internaționale Ecotrophelia, manifestare conexă târgului SIAL de la Paris.   Proiectul,...