Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Putem fi mesagerul dumneavoastra la Anuga si Indagra

Autor: Meat MIlkjoi, 5 septembrie, 2013

Ca de fiecare data, agentia infoALIMENT si revistele Fabrica de Carne si Fabrica de Lapte sunt prezente la cele mai importante manifestari expozitionale din tara si strainatate, cautand prin aceasta sa va ofere cele mai noi informatii din domeniu si totodata  sa contribuie la promovarea industriei  alimentare din Romania, mai ales a companiilor romanesti din sectoarele de carne si lactate.

Dorim sa va informam ca mai aveti la dispozitie doar 5 zile pentru a va  insera reclama sau articolul advertorial in revista Fabrica de carne nr.26. 

Aparitia va fi  la final de Septembrie, iar distributia se va face, intr-un tiraj marit, la expozitiile INDAGRA 2013 si ANUGA 2013, oricare-i persoane interesate. Editia contine articole traduse in limba engleza.

Din articolele editiei:

– Sondaj de opinie in randul procesatorilor: Ce ar insemna reducerea TVA pentru sectorul de procesare a carnii din Romania?

– Interviu Ovidiu Dusleag – presedinte ARC, director general CAROLI

– Impactul noii politici agrare asupra productiei nationale de carne

– Noi modalități de control al nivelului de sare

– Piata europeana dupa aderarea Rusiei la asociatia europeana a carnii

Mentionam posibilitatea de a beneficia de discounturi cuprinse intre 20 si 40% pentru contractele semnate pe mai multe editii.

download oferta de pret

Va stam la dispozitie pentru mai multe informatii.

Elita mondială a sectorului de carne va participa la IFFA 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 4 mai 2018

Mai este un an, până la cel mai important târg mondial pentru industria cărnii, însă toți liderii pieței mondiale au semnat deja pentru pentru a fi prezenți la cel mai mare târg din lume dedicat acestei industrii, IFFA, care va avea loc între 4 și 9 mai 2019 la Frankfurt pe Main. Odată cu deschiderea noii săli de expoziții 12 și a...

World Retail Congress va avea loc în aprilie, la Madrid
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 martie 2018

În perioada 17-19 aprilie 2018, la Madrid, va avea loc World Retail Congress (WRC). Evenimentul va reuni o gamă largă de lideri din întreaga industrie de retail, pentru a discuta despre viitorul comerțului cu amănuntul la nivel mondial și va stabili un program remarcabil, pentru a crea împreună oportunități de rețea.   În...