Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Putin: nu mai este nevoie de carne de pasare din sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia, care pana de curand a fost cea mai mare piata de export pentru carnea de pui din SUA, nu ar putea avea nevoie sa importe carne de pasare in 2011 si dupa, a declarat primul-ministru Vladimir Putin.

„Cred ca anul viitor si in urmatorii ani putem face fata practic fara importuri”, a spus acesta agentiei Interfax. „Mai mult decat atat, destul de des, autoritatile noastre sanitare au indoieli cu privire la productia, transportul si depozitarea produselor”, a precizat acesta. El a adaugat ca productia Rusiei de carne de pasare a crescut cu mai mult de 70 la suta in ultimii ani, in timp ce productia de carne de porc a crescut cu 39 la suta.

Si producatorul rus de carne Cherkizovo (GCHE.MM) declarase, in luna septembrie, ca productia din tara ar putea deveni auto-suficienta pentru carnea de pasare si de porc inainte de anul 2013, obiectivul stabilit de Ministerul Agriculturii.

Rusia a fost cel mai mare importator de carne de pui din SUA. Statele Unite ale Americii expediau 733 mii tone de carne de pasare in Rusia in valoare de 752 milioane dolari in 2009. Contingentul SUA pentru 2010 a fost stabilit la 600.000 de tone, dar Rusia a permis si altor furnizori de a utiliza un sfert din acest contingent.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...