Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Putin: nu mai este nevoie de carne de pasare din sua

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Rusia, care pana de curand a fost cea mai mare piata de export pentru carnea de pui din SUA, nu ar putea avea nevoie sa importe carne de pasare in 2011 si dupa, a declarat primul-ministru Vladimir Putin.

„Cred ca anul viitor si in urmatorii ani putem face fata practic fara importuri”, a spus acesta agentiei Interfax. „Mai mult decat atat, destul de des, autoritatile noastre sanitare au indoieli cu privire la productia, transportul si depozitarea produselor”, a precizat acesta. El a adaugat ca productia Rusiei de carne de pasare a crescut cu mai mult de 70 la suta in ultimii ani, in timp ce productia de carne de porc a crescut cu 39 la suta.

Si producatorul rus de carne Cherkizovo (GCHE.MM) declarase, in luna septembrie, ca productia din tara ar putea deveni auto-suficienta pentru carnea de pasare si de porc inainte de anul 2013, obiectivul stabilit de Ministerul Agriculturii.

Rusia a fost cel mai mare importator de carne de pui din SUA. Statele Unite ale Americii expediau 733 mii tone de carne de pasare in Rusia in valoare de 752 milioane dolari in 2009. Contingentul SUA pentru 2010 a fost stabilit la 600.000 de tone, dar Rusia a permis si altor furnizori de a utiliza un sfert din acest contingent.

La Meat.Milk 2019, AB Tehnic Profesional va susține două comunicări
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Companie de elită din domeniul frigului industrial, aflată în avangarda pieței pe care activează, AB Tehnic Profesional a devenit Prtener al Conferinței Internaționale Meat.Milk 2019, urmând să susțină două comunicări tehnologice în ziua de 30 mai, atât în workshop-ul CARNE, cât și în workshop-ul LAPTE.   AB Tehnic...

Carmangeria Godac a devenit Partener Mic dejun al Conferinței Meat.Milk 2013
Autor: meatmilk  /   luni, 22 aprilie 2019

Și în acest an, la fel ca la precedentele ediții, Carmangeria Godac, proprietate a domnului Radu Marian, este Partener Mic-Dejun al Expo-Conferinței Meat & Milk 2019, urmând să facă deliciul meselor de dimineață cu unele dintre cele mai bune produse ale sale.   Astfel, Carmangeria Godac va îmbia participanții ca,...