Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rabobank: piata mondiala a carnii de porc va reveni la nivelul normal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Global Meat News, piata globala a carnii de porc va lua o turnura normala dupa lunide fluctuatii crestere-scadere a importurilor din Asia, precizeaza un raport al Rabobank.

Banca germana asteapta piata globala a carnii de porc sa revina la un nivel mai normal in a doua jumatate a lui 2012, datorita importurilor scazute din Asia si sucesului din sezonul cald in emisfera nordica, acestia fiind cei mai importanti factori care determina sanatatea acestui sector.

Nivelul preturilor din martie erau cu 4,3 % mai mici decat in Decembrie 2011 si cu 14,3 % in scadere fata de cel mai inalt nivel din luna Iulie 2011.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...