Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rabobank: piata mondiala a carnii de porc va reveni la nivelul normal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Global Meat News, piata globala a carnii de porc va lua o turnura normala dupa lunide fluctuatii crestere-scadere a importurilor din Asia, precizeaza un raport al Rabobank.

Banca germana asteapta piata globala a carnii de porc sa revina la un nivel mai normal in a doua jumatate a lui 2012, datorita importurilor scazute din Asia si sucesului din sezonul cald in emisfera nordica, acestia fiind cei mai importanti factori care determina sanatatea acestui sector.

Nivelul preturilor din martie erau cu 4,3 % mai mici decat in Decembrie 2011 si cu 14,3 % in scadere fata de cel mai inalt nivel din luna Iulie 2011.

Controale ANSVSA în industria avicolă
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Începând cu luna august a anului trecut, ANSVSA a demarat o acțiune tematică de control, la nivel național, pentru a verifica modul în care operatorii din industria avicolă respectă condițiile sanitare veterinare și de siguranță a alimentelor referitoare la producerea ouălor și a produselor din ouă, destinate...

Tendințe în utilizarea antioxidanților naturali în carne și produse din carne (II)
Autor: Cristina Gavrilut  /   miercuri, 21 februarie 2018

Având în vedere interesul deosebit pentru tema utilizării antioxidanților naturali în carne și produsele din carne, continuăm publicarea studiului realizat de Yogesh Kumar, Deep Narayan Yadav, Tanbir Ahmad și Kairam Narsaiah, cercetători ai Institute of  Food Technologists din Birmingham, document care poartă titlul original ”Recent...