Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rabobank: piata mondiala a carnii de porc va reveni la nivelul normal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Global Meat News, piata globala a carnii de porc va lua o turnura normala dupa lunide fluctuatii crestere-scadere a importurilor din Asia, precizeaza un raport al Rabobank.

Banca germana asteapta piata globala a carnii de porc sa revina la un nivel mai normal in a doua jumatate a lui 2012, datorita importurilor scazute din Asia si sucesului din sezonul cald in emisfera nordica, acestia fiind cei mai importanti factori care determina sanatatea acestui sector.

Nivelul preturilor din martie erau cu 4,3 % mai mici decat in Decembrie 2011 si cu 14,3 % in scadere fata de cel mai inalt nivel din luna Iulie 2011.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...