Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Rabobank: piata mondiala a carnii de porc va reveni la nivelul normal

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Global Meat News, piata globala a carnii de porc va lua o turnura normala dupa lunide fluctuatii crestere-scadere a importurilor din Asia, precizeaza un raport al Rabobank.

Banca germana asteapta piata globala a carnii de porc sa revina la un nivel mai normal in a doua jumatate a lui 2012, datorita importurilor scazute din Asia si sucesului din sezonul cald in emisfera nordica, acestia fiind cei mai importanti factori care determina sanatatea acestui sector.

Nivelul preturilor din martie erau cu 4,3 % mai mici decat in Decembrie 2011 si cu 14,3 % in scadere fata de cel mai inalt nivel din luna Iulie 2011.

Perutnina Ptuj România, preluată de MHP SE-Cipru
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat C.C.) Consiliul Concurenței analizează operațiunea prin care grupul MHP SE (Cipru) preia Perutnina Ptuj d.d. (Slovenia) și, implicit, Perutnina România SRL.   Grupul MHP SE are ca obiect de activitate comercializarea produselor din carne de pasăre. În România, MHP SE obține venituri din vânzarea produselor din carne...

INSSE: Valoarea producţiei agricole pe macroregiuni, în anul 2017 (Date definitive)
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Indicele producţiei ramurii agricole în anul 2017 faţă de anul 2016 a fost 112,5% pe total, 119,5% la producţia vegetală şi 99,6% la producţia animală.   În ceea ce priveşte valoarea serviciilor agricole, aceasta este în general nesemnificativă, în anul 2017 contribuind cu numai 1,2% la valoarea producţiei...