Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Radic Star a fost distrusă de un incendiu

Autor: Maria Demetriadvineri, 4 decembrie, 2015

Un incendiu de proporţii a distrus fabrica de mezeluri Radic Star de la Ştefăneşti, de lângă Piteşti, dar și abatorul firmei.

 

Cel mai probabil, un scurt circuit produs la firele electrice din plafonul construcţiei a stat la baza producerii incendiului. Ipoteza n-a fost, totuşi, confirmată încă de pompieri, a căror anchetă se află în plină derulare. Unul dintre cei 35 de angajaţi aflaţi în schimbul de noapte a sesizat miros pregnant de fum. Angajaţii aflaţi în fabrică au încercat să stingă focul cu mijloace proprii, dar n-au avut sorţi de izbândă.

 

Alertaţi, pompierii au sosit la faţa locului cu 17 autospeciale (11, potrivit altor surse). Acestea nu au putut face faţă incendiului, fiind nevoie ca toate să plece, rând pe rând, la Piteşti, pentru realimentare cu apă. Flăcările au cuprins întreaga clădire a fabricii, dar şi clădirile anexă, care se întind pe o suprafaţă însumată de aproximativ 7.000 de metri pătraţi. Pompierii au reuşit să salveze, totuşi, ferma de porci şi hala de livrare. Niciunul dintre angajaţi n-a fost răniţi, însă, 7-8 dintre ei au avut nevoie de îngrijiri, după ce au suferit de atacuri de panică. Din fericire, măcar, investiția este asigurată.

CMC Grup Broker de Asigurare este Partener al conferinței Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 8 aprilie 2019

 a devenit Partener al Expo-Cnferinței Internaționale Meat & Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub titlul ”Protejarea interesului național, în condițiile globalizării sectoarelor de carne și lapte”.   În cadrul manifestării, CMC Grup va susține o...

OptiMeat va fi prezentă la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 1 aprilie 2019

Unul dintre cei mai mari traderi de pe piața cărnii din România, OpriMeat, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk, eveniment care se va desfășura la Hotel Alpin din Poiana Brașov în zilele de 30 și 31 mai.   OPTIMEAT este o companie de import si distributie de marfuri alimentare, care s-a lansat in comertul...