Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Radu timis, cris-tim crede ca un tva de 10% ar ieftini alimentele cu pana la 20%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un tva de 10% ar ieftini alimentele cu pana la 20 procente spune proprietarul Cris-Tim Radu Timis, informeaza Recolta.

Intentii privind reducerea taxei pe valoarea adaugata la alimente exista de cativa ani iar Romania a avut si un proiect de lege in acest sens.

„Un TVA de 10% ar usura foarte mult viata populatiei si in special a celor devaforizati. Ar relansa industria si cel mai important lucru cred ca s-ar dubla banii care vin astazi la buget. Un TVA de 24% este foarte tentant pentru piata neagra”, a spus Timis, potrivit money.ro care citeaza TMC.

In loc sa intensifice controalele, statul prefera sa mentina un TVA crescut. Proprietarul Cris-Tim spune ca un TVA redus la 10% la alimente ar atrage dupa sine o diminuare a pretului cu pana la 20%. „Asta ar fi primul lucru care ar face orice om intelept, sa scada pretul, sa poata sa isi mareasca volumele pentru ca si asa ne batem in promotii, in tot felul de solutii”.

„Daca ar fi un TVA de 10%, facem diferenta intre 24 si 10, undeva 15% pretul produselor ar scadea. Cred ca undeva pana la 20%, daca o luam pe lant”, a concluzionat Timis.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...