Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Radu timis, cris-tim crede ca un tva de 10% ar ieftini alimentele cu pana la 20%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un tva de 10% ar ieftini alimentele cu pana la 20 procente spune proprietarul Cris-Tim Radu Timis, informeaza Recolta.

Intentii privind reducerea taxei pe valoarea adaugata la alimente exista de cativa ani iar Romania a avut si un proiect de lege in acest sens.

„Un TVA de 10% ar usura foarte mult viata populatiei si in special a celor devaforizati. Ar relansa industria si cel mai important lucru cred ca s-ar dubla banii care vin astazi la buget. Un TVA de 24% este foarte tentant pentru piata neagra”, a spus Timis, potrivit money.ro care citeaza TMC.

In loc sa intensifice controalele, statul prefera sa mentina un TVA crescut. Proprietarul Cris-Tim spune ca un TVA redus la 10% la alimente ar atrage dupa sine o diminuare a pretului cu pana la 20%. „Asta ar fi primul lucru care ar face orice om intelept, sa scada pretul, sa poata sa isi mareasca volumele pentru ca si asa ne batem in promotii, in tot felul de solutii”.

„Daca ar fi un TVA de 10%, facem diferenta intre 24 si 10, undeva 15% pretul produselor ar scadea. Cred ca undeva pana la 20%, daca o luam pe lant”, a concluzionat Timis.

Safir: Tu știi cum să alegi preparatele și semipreparatele din carne de pui?
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Ritmul de viață alert ne determină deseori să recurgem la soluții menite să ne simplifice viața și care să nu implice prea multe resurse de timp și de energie consumate. La nivel culinar, această alegere se reflectă în orientarea către produsele preparate și semipreparate.   Provocarea consumatorului rezidă...

Bento Cloud Services: Mai multă disponibilitate și securitate a datelor
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

(Comunicat) Bento, companie romaneasca cu peste 10 ani de experienta in livrarea de servicii de externalizare IT si servicii Cloud, ofera prin intermediul Bento Cloud Services, servicii de consultanta, implementare si migrare. Serviciile sunt livrate de pe cele mai puternice platforme cloud de pe piata,ca Microsoft Azure sau...