Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Radu timis, cris-tim crede ca un tva de 10% ar ieftini alimentele cu pana la 20%

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un tva de 10% ar ieftini alimentele cu pana la 20 procente spune proprietarul Cris-Tim Radu Timis, informeaza Recolta.

Intentii privind reducerea taxei pe valoarea adaugata la alimente exista de cativa ani iar Romania a avut si un proiect de lege in acest sens.

„Un TVA de 10% ar usura foarte mult viata populatiei si in special a celor devaforizati. Ar relansa industria si cel mai important lucru cred ca s-ar dubla banii care vin astazi la buget. Un TVA de 24% este foarte tentant pentru piata neagra”, a spus Timis, potrivit money.ro care citeaza TMC.

In loc sa intensifice controalele, statul prefera sa mentina un TVA crescut. Proprietarul Cris-Tim spune ca un TVA redus la 10% la alimente ar atrage dupa sine o diminuare a pretului cu pana la 20%. „Asta ar fi primul lucru care ar face orice om intelept, sa scada pretul, sa poata sa isi mareasca volumele pentru ca si asa ne batem in promotii, in tot felul de solutii”.

„Daca ar fi un TVA de 10%, facem diferenta intre 24 si 10, undeva 15% pretul produselor ar scadea. Cred ca undeva pana la 20%, daca o luam pe lant”, a concluzionat Timis.

Diversey România va participa la Meat.Milk 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Diversey România, companie de prestigiu de pe piața românească a soluțiilor profesionale de igienă, va participa la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   Iată cum se prezintă Diversey România, în fața partenerilor de afaceri și a...

Zimbria, de la IFE Londra, la Meat.Milk 2019!
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

Probabil, cea mai prestigioasă companie românească din sectorul manufacturier de procesare a cărnii și a laptelui, Zimbria, și-a anunțat participarea ca Partener la Expo-Conferința Internațională Meat.Milk 2019, care va avea loc în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov.   La evenimentul care va purta...