Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Radu Timiș: Cris-Tim nu e de vânzare!

Autor: Maria Demetriadjoi, 29 septembrie, 2016

Radu Timiş, unul dintre cei mai puternici antreprenori din industria alimentară, a pus bazele procesatorului de carne Cris-Tim acum circa 25 de ani şi spune că deşi a primit oferte de vânzare, nu vrea să facă acest lucru, vrea să îl lase moştenire copiilor săi.

 

„Cris-Tim este o firmă de familie, pe care am creat-o pentru a fi dată mai departe. Noi (eu şi soţia mea – n.red.) avem patru băieţi şi doi dintre ei sunt deja implicaţi în busi­ness“, a spus Radu Timiş. Antreprenorul mai spune că puterea brandului l-a în­vă­ţat că poate exista şi mâine şi peste 100 de ani. Cheia este să fie perceput ca un brand de în­cre­dere, pentru ca apoi să se fa­că în per­manenţă investiţii în oa­meni, în tehnologii şi în produse.

 

„Au fost doi jucători foar­te mari care au venit să ne cum­pere, însă noi, când am con­struit compania, am zis că va fi pentru 100 de ani. Ne păs­trăm această cale şi vrem să rămânem lideri pe piaţă.“ Afacerile Cris-Tim, pre­zent pe mai multe segmente de piaţă, depăşesc la nivel de grup pragul de 100 de milioane de euro, potrivit calculelor ZF pe baza datelor transmise de antreprenor. Numărul de sa­lariaţi sare la rândul lui de 2.000.

 

„De-a lungul timpului, ne-am diversificat producţia, am intrat în zona lactatelor, de anul viitor vom intra în zona vinurilor, cu brandul Casa Timiş“, a declarat proprietarul grupului de firme Cris-Tim, citat de Ziarul financiar.

Smithfield România a oferit nevoiașilor 400.000 de mese calde
Autor: meatmilk  /   miercuri, 13 martie 2019

(Comunicat) Timp de 10 ani consecutiv, prin intermediul programului de responsabilitate socială „Hrană pentru suflete”, voluntarii Smithfield România au oferit 397.000 de mese calde familiilor nevoiașe din județele Timiș și Arad.   Prin acest program inițiat în 2009, Smithfield România împreună cu cele 20 de organizații...

Mirdatod va expune la Meat Milk 2019
Autor: meatmilk  /   luni, 11 martie 2019

Firma Mirdatod Prod din Ibănești-Mureș, va participa și în acest an la Expo-Conferința Internațională Meat Milk, urmând să-și expună delicioasele produse lactate, fabricate dup[ la standul pe care îl va avea amenajat în zona Expo.   SC MIRDATOD PROD SRL a fost înfiinţată în anul 1994, cu sediul social în comuna...