Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Radu timis, cris tim: statul sa isi banii din evaziunea fiscala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Ziarul financiar, intrarea in insolventa a Hidroelectrica ar putea determina statul sa colecteze mai multi bani la buget din evaziunea fiscala, avand in vedere ca insovlenta celei mai valoroase companii de stat a „speriat” bancile care ii acordau finantare.

„Au ramas doar firmele private care alimenteaza in prezent bugetul. Daca bancile nu vor mai pompa bani in sistemul de stat pentru ca le este frica si vor bloca finantarea, va fi o mare problema pentru bugetul de stat, care se alimenta de la banci pentru plata salariilor si a pensiilor.

Pentru ca va fi o problema de finantare a tarii, neavand bani, statul isi va spori atentia catre colectarea banilor din evaziune fiscala, 13 miliarde de euro pe an”, a spus Radu Timis, Presedintele producatorului de mezeluri Cris Tim si Presedinte al ARC, prezent la sedinta deschisa de redactia ZF Expert.

Timis a mai precizat ca, din punctul sau de vedere, toate firmele de stat reprezinta „vaci de muls” si ca, atata timp cat vor exista interese politice si economice asupra acestor firme, ele nu vor avea performanta, singura solutie ramasa fiind tot privatizarea.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...