Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Radu timis, cris tim: statul sa isi banii din evaziunea fiscala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Ziarul financiar, intrarea in insolventa a Hidroelectrica ar putea determina statul sa colecteze mai multi bani la buget din evaziunea fiscala, avand in vedere ca insovlenta celei mai valoroase companii de stat a „speriat” bancile care ii acordau finantare.

„Au ramas doar firmele private care alimenteaza in prezent bugetul. Daca bancile nu vor mai pompa bani in sistemul de stat pentru ca le este frica si vor bloca finantarea, va fi o mare problema pentru bugetul de stat, care se alimenta de la banci pentru plata salariilor si a pensiilor.

Pentru ca va fi o problema de finantare a tarii, neavand bani, statul isi va spori atentia catre colectarea banilor din evaziune fiscala, 13 miliarde de euro pe an”, a spus Radu Timis, Presedintele producatorului de mezeluri Cris Tim si Presedinte al ARC, prezent la sedinta deschisa de redactia ZF Expert.

Timis a mai precizat ca, din punctul sau de vedere, toate firmele de stat reprezinta „vaci de muls” si ca, atata timp cat vor exista interese politice si economice asupra acestor firme, ele nu vor avea performanta, singura solutie ramasa fiind tot privatizarea.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...