Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Radu timis, cris tim: statul sa isi banii din evaziunea fiscala

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Dupa cum informeaza Ziarul financiar, intrarea in insolventa a Hidroelectrica ar putea determina statul sa colecteze mai multi bani la buget din evaziunea fiscala, avand in vedere ca insovlenta celei mai valoroase companii de stat a „speriat” bancile care ii acordau finantare.

„Au ramas doar firmele private care alimenteaza in prezent bugetul. Daca bancile nu vor mai pompa bani in sistemul de stat pentru ca le este frica si vor bloca finantarea, va fi o mare problema pentru bugetul de stat, care se alimenta de la banci pentru plata salariilor si a pensiilor.

Pentru ca va fi o problema de finantare a tarii, neavand bani, statul isi va spori atentia catre colectarea banilor din evaziune fiscala, 13 miliarde de euro pe an”, a spus Radu Timis, Presedintele producatorului de mezeluri Cris Tim si Presedinte al ARC, prezent la sedinta deschisa de redactia ZF Expert.

Timis a mai precizat ca, din punctul sau de vedere, toate firmele de stat reprezinta „vaci de muls” si ca, atata timp cat vor exista interese politice si economice asupra acestor firme, ele nu vor avea performanta, singura solutie ramasa fiind tot privatizarea.

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...