Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Radu timis: „In 3 ani, dorim sa exportam 50 % din productie”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Raspunzand intrebarii revistei Fabrica de Carne, privitoare la evolutia societatii Cris-Tim, proprietarul acesteia, Radu Timis, prezent la Piata FMCG Forum 2011, ne-a declarat:

„Am spus de mai multe ori ca am gandit aceasta companie ca fiind viabila cel putin 100 de ani ªi, potrivit acestui principiu, cred ca suntem singurii care, in acesti doi ani de criza, am reusit sa investim 10 milioane de euro in 2010, si inca 10 milioane de euro, anul acesta. Asadar, acum putem culege beneficiile, mai ales ca ne-am eficientizat mult, toate operatiunile.

Una dintre directiile pe care ne vom concentra o va reprezenta cresterea substantiala a exporturilor. Astfel, daca in clipa de fata exportam 12 % din productie, pana la sarsitul acestui an dorim sa atingem un nivel al exporturilor de 20 %. Iar, potrivit planului de bussines, in trei ani vreau sa ajungem la un volum al exporturilor de 50 %, din totalul productiei.

Pentru aceasta, va trebui sa ne concentram pe doua directii. Prima, ar fi sa reusim sa oferim retelelor de desfacere din Occident, termene de valabilitate mai mari, pentru produsele noastre. Chiar acum, suntem in negocieri cu cateva retele din Italia. Deocamdata, ne-au acceptat patru produse, dar ne-au spus ca daca vom mari durata de valabilitate, ne vor putea lista toata gama produselor pe care o realizam. Oricum, exportam in prezent in 12 tari ale Uniunii Europene, e drept, acolo unde sunt mari comunitati de romani.

O a doua directie pe care ne vom concentra este gasirea de noi piete, din spatiul extracomunitar. Sunt bucuros sa anunt ca, recent, am incheiat contracte pentru export cu retele din Rusia si Coreea de Sud, lucru pe care nu mi l-as fi imaginat acum catva timp.(I.S.)

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...