Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Radu Timiș Jr. a preluat funcția de Director Comercial al Grupului Cris-Tim

Autor: meatmilkmarți, 2 mai, 2017

Domnul Radu Timiș Jr., a preluat funcția de Director Comercial al Grupului Cris-Tim, după ce, anterior, a îndeplinit funcția de Director de Dezvoltare.

 

Potrivit noului mandat, domnul Timiș Jr. va coordona toate canalele de vanzare: IKA, DD, Export, Cash&Carry, Retea Magazine, cât și departamentele de Marketing și Trade-Marketing.

 

Concomitent, Radu Timiș Jr. va fi responsabil de strategille de dezvoltare a tuturor brandurilor din portofoliul grupului Cris-Tim si implementarea acestora în piață.

Curs autorizat în domeniul ISO 9001:2015
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 15 iulie 2016

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro) are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII ISO 9001:2015, autorizat la nivel national de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si international de Institutul american IIA Global (The Institute of Internal Auditors)....

PRIA Agriculture a desemnat premiantele Galei ”Woman in Agriculture”
Autor: Meat MIlk  /   joi, 31 martie 2016

Ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, a participat la conferința PRIA Agriculture, însoțită în premieră în acest an de Gala Women in Agriculture, care a avut loc la București, în 29 martie 2016, la hotelul InterContinental, sala Rondă, începând cu ora 14.30.   Conferința PRIA Agriculture a fost cel mai important eveniment...