Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close
Conferinta

Radu Timiș Jr. a preluat funcția de Director Comercial al Grupului Cris-Tim

Autor: meatmilkmarți, 2 mai, 2017

Domnul Radu Timiș Jr., a preluat funcția de Director Comercial al Grupului Cris-Tim, după ce, anterior, a îndeplinit funcția de Director de Dezvoltare.

 

Potrivit noului mandat, domnul Timiș Jr. va coordona toate canalele de vanzare: IKA, DD, Export, Cash&Carry, Retea Magazine, cât și departamentele de Marketing și Trade-Marketing.

 

Concomitent, Radu Timiș Jr. va fi responsabil de strategille de dezvoltare a tuturor brandurilor din portofoliul grupului Cris-Tim si implementarea acestora în piață.

Se vinde Stația de incubare Carei
Autor: Meat MIlk  /   marți, 19 iulie 2016

CITR SPRL in calitate de lichidator judiciar al societatii Drosera Srl, detine in portofoliu un activ functional denumit Statie de incubare Carei, pe care il scoate la vanzare.   Prezentarea Activului   Imobilul este amplasat la periferia oraşului Carei în zona industrială, în vecinatatea străzii Cuza Voda și se...

Curs autorizat în domeniul ISO 9001:2015
Autor: Meat MIlk  /   vineri, 15 iulie 2016

TOP QUALITY MANAGEMENT (www.cursuriautorizate.ro) are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv AUDITOR IN DOMENIUL CALITATII ISO 9001:2015, autorizat la nivel national de ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) si international de Institutul american IIA Global (The Institute of Internal Auditors)....