Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Radu timis: niciun an de boom economic nu mi-a adus profitabilitatea pe care o am acum

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Omul de afaceri Radu Timis, care patroneaza compania Cris Tim, cel de-al doilea mare jucator de pe piata autohtona a mezelurilor, sustine ca in ultimul an a reusit sa creasca de patru ori productivitatea per angajat in urma masurilor de eficientizare a businessului pe care le-a luat.

„In 2009 aveam o productivitate de 270 de kilograme de carne per angajat iar acum am o productivitate de 1.100 de kilograme per angajat iar in ceea ce priveste profitabilitatea, niciun an de boom economic nu mi-a adus profitabilitatea pe care o am acum”, a declarat pentru Ziarul Financiar proprietarul CrisTim.

Grupul CrisTim, infiintat in 1994 este format din cinci entitati, respectiv mezeluri, preparate calde – ready meal (Recunostinta si CrisTim 2 Prod Com), retea de magazine CrisTim (CrisTim Impex), ferma (Eco-Ferm) si constructii. In prima parte a anului trecut, grupul CrisTim a disponibilizat aproximativ 300 de persoane, ca urmare a scaderii volumului de vanzari sub limita profitabilitatii. Pana la finalul anului trecut, producatorul de mezeluri a reangajat 350 de persoane dintre care insa doar 120 pe perioada nedeterminata, restul fiind angajati temporar pentru a acoperi volumele mai mari din cea de-a doua jumatate a anului.

Controale ANSVSA privind ouăle provenite din comerțul intracomunitar
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Inspectorii Autoritătii Naționale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor în colaborare cu reprezentanţii Inspectoratului General al Poliției Române au desfăşurat o acţiune la nivel naţional, pentru verificarea modului în care operatorii din sectorul alimentar respectă condiţiile sanitare veterinare şi de...

Studiu: Ce înțeleg românii printr-o alimentație sănătoasă?
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

Femeile sub 30 de ani reprezintă categoria cea mai interesată de un stil de viață sănătos   Zahărul și produsele care conțin grăsimi saturate și colesterol sunt considerate a fi alimentele cele mai dăunătoare sănătății   Doar 1 din 5 persoane interesate de un stil de viață sănătos folosește...