Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Radu timis: niciun an de boom economic nu mi-a adus profitabilitatea pe care o am acum

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Omul de afaceri Radu Timis, care patroneaza compania Cris Tim, cel de-al doilea mare jucator de pe piata autohtona a mezelurilor, sustine ca in ultimul an a reusit sa creasca de patru ori productivitatea per angajat in urma masurilor de eficientizare a businessului pe care le-a luat.

„In 2009 aveam o productivitate de 270 de kilograme de carne per angajat iar acum am o productivitate de 1.100 de kilograme per angajat iar in ceea ce priveste profitabilitatea, niciun an de boom economic nu mi-a adus profitabilitatea pe care o am acum”, a declarat pentru Ziarul Financiar proprietarul CrisTim.

Grupul CrisTim, infiintat in 1994 este format din cinci entitati, respectiv mezeluri, preparate calde – ready meal (Recunostinta si CrisTim 2 Prod Com), retea de magazine CrisTim (CrisTim Impex), ferma (Eco-Ferm) si constructii. In prima parte a anului trecut, grupul CrisTim a disponibilizat aproximativ 300 de persoane, ca urmare a scaderii volumului de vanzari sub limita profitabilitatii. Pana la finalul anului trecut, producatorul de mezeluri a reangajat 350 de persoane dintre care insa doar 120 pe perioada nedeterminata, restul fiind angajati temporar pentru a acoperi volumele mai mari din cea de-a doua jumatate a anului.

IT Genetics: Black Friday, cu reduceri de până la 60%, pentru companii
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Compania românească IT Genetics, unul dintre cei mai mari furnizori de soluţii de identificare automată, colectare de date (AIDC) şi puncte de vânzare (POS), organizează, pe 16 noiembrie, ceamai mare campanie de Black Friday dedicatăsegmentului B2B, cu reduceri de până la 60% la toateprodusele din stoc.   Campania...

FAO: Restaurarea habitatului râurilor poate îmbunătăți pescuitul în apele interioare
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Ecosistemele de apă dulce găzduiesc 40% din speciile de pește din lume și contribuie direct la securitatea alimentară a gospodăriilor rurale. Cu 11,47 milioane de tone pe an, pescăriile interioare generează 12% din capturile globale de pește, potrivit ultimelor date ale Organizației Națiunilor Unite pentru Alimentație și...