Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Radu timis: niciun an de boom economic nu mi-a adus profitabilitatea pe care o am acum

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Omul de afaceri Radu Timis, care patroneaza compania Cris Tim, cel de-al doilea mare jucator de pe piata autohtona a mezelurilor, sustine ca in ultimul an a reusit sa creasca de patru ori productivitatea per angajat in urma masurilor de eficientizare a businessului pe care le-a luat.

„In 2009 aveam o productivitate de 270 de kilograme de carne per angajat iar acum am o productivitate de 1.100 de kilograme per angajat iar in ceea ce priveste profitabilitatea, niciun an de boom economic nu mi-a adus profitabilitatea pe care o am acum”, a declarat pentru Ziarul Financiar proprietarul CrisTim.

Grupul CrisTim, infiintat in 1994 este format din cinci entitati, respectiv mezeluri, preparate calde – ready meal (Recunostinta si CrisTim 2 Prod Com), retea de magazine CrisTim (CrisTim Impex), ferma (Eco-Ferm) si constructii. In prima parte a anului trecut, grupul CrisTim a disponibilizat aproximativ 300 de persoane, ca urmare a scaderii volumului de vanzari sub limita profitabilitatii. Pana la finalul anului trecut, producatorul de mezeluri a reangajat 350 de persoane dintre care insa doar 120 pe perioada nedeterminata, restul fiind angajati temporar pentru a acoperi volumele mai mari din cea de-a doua jumatate a anului.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...