Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Raportul ansvsa, prezentat comisiei europene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In 7 si 8 noiembrie, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a prezentat un raport intermediar, Comisiei Europene, referitor la stadiul supravegherii animalelor, in ceea ce priveste pesta porcina clasica, pentru a putea obtine acordul de a exporta pe piata comunitara carne de de porc autohtona, informeaza Agerpres.

In acest sens, presedintele ANSVSA, Radu Roatis a subliniat ca Raportul intermediar privind posibilitatea punerii in comertul comunitar a carnii de porc, obtinuta in fermele din Romania, a fost prezentat Comisiei Europene iar cel final, la sfarsitul lunii noiembrie. Astfel, in luna decembrie a acestui an, va putea fi prezentata pozitia Romaniei si se va solicita, totodata, votul statelor membre. Noi suntem convinsi ca vom obtine acest acord.

Raportul intermediar va contine pachetul total de analize, efectuat de medicii veterinari, in octombrie, animalelor din fermele ce au solicitat exportul pe piata comunitara, din cele apropiate acestor ferme, si din gospodariile populatiei zonale. (TS)

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...