Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Raportul ansvsa, prezentat comisiei europene

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

In 7 si 8 noiembrie, Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a prezentat un raport intermediar, Comisiei Europene, referitor la stadiul supravegherii animalelor, in ceea ce priveste pesta porcina clasica, pentru a putea obtine acordul de a exporta pe piata comunitara carne de de porc autohtona, informeaza Agerpres.

In acest sens, presedintele ANSVSA, Radu Roatis a subliniat ca Raportul intermediar privind posibilitatea punerii in comertul comunitar a carnii de porc, obtinuta in fermele din Romania, a fost prezentat Comisiei Europene iar cel final, la sfarsitul lunii noiembrie. Astfel, in luna decembrie a acestui an, va putea fi prezentata pozitia Romaniei si se va solicita, totodata, votul statelor membre. Noi suntem convinsi ca vom obtine acest acord.

Raportul intermediar va contine pachetul total de analize, efectuat de medicii veterinari, in octombrie, animalelor din fermele ce au solicitat exportul pe piata comunitara, din cele apropiate acestor ferme, si din gospodariile populatiei zonale. (TS)

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...