Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

RBC anunță lansarea unui nou feliator vertical

Autor: meatmilkmiercuri, 19 aprilie, 2017

RBC-Romanian Business Consult, Partener Gold al Expoconferinței Internaționale Meat & Milk 2017, eveniment care se va desfășura în zilele de 25 și 26 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, anunță lansarea unui nou echipament de feliere.

 

Astfel, in ultima sa informare lunara, RBC anunta ca Bizerba introduce in portofoliul sau feliatorul automat vertical care poate fi conectat la retea. Dispozitivul combina o performanta ridicata de feliere cu un consum redus de energie. Datorita posibilitatii de a fi conectat la retea, echipamentul poate fi integrat cu usurinta in sistemul deja existent al companiilor din retail.

 

Ca succesor al seriei A400, noul model cu ax vertical este disponibil in mai multe versiuni. Varianta cu masa compacta se preteaza cel mai bine pentru a fi folosita la raionul de alimente proaspete, in timp ce versiunea cu banda de preluare a produselor feliate este proiectata pentru aplicatii industriale. Ambele modele includ optional cantare integrate, cu posibilitatea de optimizare a greutatii. Performanta in feliere a tuturor modelelor de feliatoare de la Bizerba a crescut in mod semnificativ. In plus, produse diferite pot fi prelucrate simultan.

 

Interfata cu utilizatorul a fost reproiectata de la zero: feliatorul este controlat printr-o interfata actionata tactil, care este usor de personalizat. Prin urmare, operatiunile de intretinere pot fi acum programate cu usurinta, iar optimizarea resurselor se poate face prin analizarea si controlul datelor de utilizare. Exista si posibilitatea unei mentenante de la distanta in cazul vanzarii acestui feliator. Integrarea sistemului de taiere verticala in cadrul feliatorului este posibila in combinatie cu software-ul RetailControl Bizerba, permitand feliatorului sa fie administrat impreuna cu cantarul.

 

Noua serie de feliatoare Bizerba intensifica procesul mecanic de feliere prin gestionarea datelor si digitalizare. Astfel, puteti oferi acum clientilor dumneavoastra diferite optiuni de comanda a felierii produselor. In plus, fata de modul in care se iau comenzile de obicei la raionul de alimente proaspete, clientii pot acum sa anunte comanda folosind o tableta a magazinului sau un smartphone. Astfel, noul feliator ofera solutii pentru provocarile pe care le presupune comercializarea alimentelor proaspete on-line.

 

Feliatorul cu masa compacta se incadreaza perfect in procesul de vanzare din cadrul raioanelor de alimente proaspete din zilele noastre. Solutia de feliere de la Bizerba are cantarire integrata, astfel resturile de alimente sunt reduse la minim, atunci cand felierea este setata pentru o greutate anume. Pot fi combinate mai multe echipamente, ca parte a unei solutii complexe, inclusiv masini de ambalat. Toate modelele cu ax vertical folosesc drive-ul Emotion®, care si-a dovedit eficienta in cadrul mai multor echipamente Bizerba, printr-un consum redus de energie. Creat cu ideea mentinerii igienei, noul feliator este dotat cu un dispozitiv de protectie, ceea ce il face potrivit pentru procedurile de curatare industriale, ce folosesc spuma de curatare si furtunuri. Orice murdarire a suprafetei de lucru sau a podelei este evitata deoarece lichidele sunt colectate intr-un container central. Intreaga linie poarta sigiliul agentiei internationale de testare, Intertek si indeplineste standardul de igiena pentru piata nord-americana.

Prelucrarea non-termică a laptelui în câmpuri electrice pulsatorii (PEF)
Autor: Cristina Gavrilut  /   joi, 16 noiembrie 2017

Datorită naturii perisabile a laptelui care este ”răsfățat” de microorganisme, siguranța și calitatea microbiană a laptelui de băut și a produselor lactate sunt aspecte importante care trebuie abordate obligatoriu.   Cea mai comună modalitate de a asigura siguranța alimentară și durata de viață stabilă este...

Nesto-Bulgaria bifează o participare de succes la Indagra
Autor: meatmilk  /   vineri, 27 octombrie 2017

Prezentă în premieră la Indagra, compania bulgară Nesto poate contabiliza un succes notabil încă din primele zile, datorită numeroaselor întâlniri de afaceri care, cu siguranță, se vor concretiza în noi contracte de furnizare de soluții de procesare și ambalare a produselor din carne și lapte.   Referindu-se la...