Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reactivarea organizatiei interprofesionale carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Urmare a intalnirii din 15 noiembrie 2011, dintre conducerile Patronatului Roman al Carnii de Porc (PRCP) si cea a Asociatiei Romane a Carnii (ARC), s-a convenit la reactivarea organizatiei interprofesionale Carne de Porc, structura profesionala reprezentanta a intereselor tuturor participantilor la lantul de productie si al comercializarii acestui sortiment alimentar, se arata intr-un comunicat transmis de PRCP si ARC.

ARC a fost reprezentata, la aceasta intalnire de presedintele Radu Timis si vicepresedintele Eugenia Caragui, in timp ce PRCP, cu o noua conducere aleasa in acea zi, a fost reprezentata de presedintele Ioan Ladosi si vicepresedintii Sorin Lupescu si Alex Jurconi. (TS)

Caravana Meseriilor AHK își continuă drumul
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Caravana Meseriilor din domeniul automotive are ca scop informarea elevilor de clasa a VIII-a și a părinților acestora în legătură cu posibilitatea înscrierii în clasele de învățământ dual și profesional și prezentarea avantajelor parcurgerii acestui traseu profesional. Vor avea loc discuții despre locurile de muncă...

Semifinalele „Arenei Bucătarilor” 2018, în acest weekend, la București
Autor: meatmilk  /   vineri, 18 mai 2018

(Comunicat) Bucureștiul redevine pe 19 și 20 mai capitala gastronomiei românești, odată cu desfășuarea semifinalelor celebrei competiții gastronomice Arena Bucătarilor, ajunsă la a zecea ediție și organizată de Selgros Cash & Carry.   Cele patru semifinale regionale – Est, Centru, Vest și București - se...