Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Reactivarea organizatiei interprofesionale carne de porc

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Urmare a intalnirii din 15 noiembrie 2011, dintre conducerile Patronatului Roman al Carnii de Porc (PRCP) si cea a Asociatiei Romane a Carnii (ARC), s-a convenit la reactivarea organizatiei interprofesionale Carne de Porc, structura profesionala reprezentanta a intereselor tuturor participantilor la lantul de productie si al comercializarii acestui sortiment alimentar, se arata intr-un comunicat transmis de PRCP si ARC.

ARC a fost reprezentata, la aceasta intalnire de presedintele Radu Timis si vicepresedintele Eugenia Caragui, in timp ce PRCP, cu o noua conducere aleasa in acea zi, a fost reprezentata de presedintele Ioan Ladosi si vicepresedintii Sorin Lupescu si Alex Jurconi. (TS)

Guvernul a decis continuarea programului Laptele școlar
Autor: meatmilk  /   luni, 5 august 2019

(Comunicat) În Ședința Guvernului din 31 iulie 2019 a fost aprobată o Hotărâre pentru stabilirea bugetului de implementare a Programului pentru şcoli al României în perioada 2017-2023 pentru anul şcolar 2019-2020 și pentru modificarea și completarea HG nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada...

Pe Litoral, ANSVSA amendează de zor pe cei care încalcă legislația privind siguranța alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 2 august 2019

(Comunicat) Seria controalelor în unităţile amplasate în cele 7 zone de interes turistic – Năvodari, Mamaia Nord, Mamaia Centru, Mamaia Sud, Eforie, Costineşti şi Mangalia – a continuat şi în săptămâna 22.07.2019 – 28.07.2019, unde medicii veterinari oficiali, care activează în cadrul Comandamentului Sezon Estival 2019, au...