Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Real hypermarket angajeaza aproape 600 de persoane

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lantul de retail Real Hypermarket, parte a grupului Metro, angajeaza peste 550 de persoane, pentru a sustine deschiderea a doua hipermarketuri in provincie, potrivit Adrianei Pita, division manager corporate communication & PR al companiei.

„Prin deschiderea celor doua magazine, hipermarketurile din Timisoara si Ploiesti, care urmeaza sa aiba loc in luna decembrie, am creat peste 560 de noi locuri de munca. In medie, avem cam 300 de angajati per magazin, dar numarul difera de la magazin la magazin. De exemplu, in Bucuresti, unde magazinele sunt deschise non-stop, numarul angajatilor este mai mare”, a declarat Adriana Pita.

Lantul de retail Real Hypermarket numara, in prezent, peste 8.000 de angajati, circa o mie dintre acestia fiind recrutati pe parcursul acestui an.

Real Hypermarket Romania, prezent pe piata locala din anul 2006, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 2,35 miliarde de lei. Compania a declarat pentru primul trimestru al acestui an o crestere a vanzarilor de pana la 10%, in a doua jumatate a lui 2009, ritmul de crestere majorandu-se la peste 10%.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...