Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Real hypermarket angajeaza aproape 600 de persoane

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Lantul de retail Real Hypermarket, parte a grupului Metro, angajeaza peste 550 de persoane, pentru a sustine deschiderea a doua hipermarketuri in provincie, potrivit Adrianei Pita, division manager corporate communication & PR al companiei.

„Prin deschiderea celor doua magazine, hipermarketurile din Timisoara si Ploiesti, care urmeaza sa aiba loc in luna decembrie, am creat peste 560 de noi locuri de munca. In medie, avem cam 300 de angajati per magazin, dar numarul difera de la magazin la magazin. De exemplu, in Bucuresti, unde magazinele sunt deschise non-stop, numarul angajatilor este mai mare”, a declarat Adriana Pita.

Lantul de retail Real Hypermarket numara, in prezent, peste 8.000 de angajati, circa o mie dintre acestia fiind recrutati pe parcursul acestui an.

Real Hypermarket Romania, prezent pe piata locala din anul 2006, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de 2,35 miliarde de lei. Compania a declarat pentru primul trimestru al acestui an o crestere a vanzarilor de pana la 10%, in a doua jumatate a lui 2009, ritmul de crestere majorandu-se la peste 10%.

S-a stabilit un nou record al numărului de focare de PPA
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 septembrie 2019

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 346 de localități din 25 de județe, cu un număr de 1.185 de focare (dintre care 12 focare în exploatații comerciale și 6 focare în exploatații de tip A). În alte 4 județe există doar cazuri la mistreți.   În total au fost eliminați 462.459 de...

China a aprobat 25 de companii braziliene pentru export
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 13 septembrie 2019

Ministerul Chinez al Agriculturii și Afacerilor Rurale a aprobat 25 de fabrici de prelucrare a cărnii din Brazilia pentru export. Numărul companiilor aprobate, din această țară, a crescut de la 64 la 89.   Dintre noile unități autorizate, 17 produc carne de vită, șase pui procesați, una va exporta carne de porc și una de...