Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Recolta.eu : autoritatile sua deschid un proces vizand „cel mai mare caz de trafic de persoane in agricultura”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O agentie guvernamentala americana a deschis o actiune in justitie, vizand ceea ce descrie drept cel mai mare caz de trafic de persoane din industria agricola a SUA, anunta recolta.eu.

Comisia pentru oportunitati egale de angajare cere compensatii in numele a 200 de tailandezi recrutati pentru a lucra la ferme in statele Hawaii si Washington. Muncitorii ar fi fost abuzati si obligati sa traisca in locuinte pline de sobolani. Oficialii comisiei au depus plangeri atat impotriva unei firme de intermediere cat si a mai multor ferme din cele doua state americane.

Compania de intermediere Global Horizons Inc. Este acuzata ca a supus reclamantii la conditii imposibile de locuit si le-a oferit acestora mancare insuficienta, salarii inadecvate si ca a incalcat regimul vizelor.

Intervenția domnului Petre Daea în Consiliul UE, privind PPA în România
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

Doamnă președinte Domnule comisar Dragi colegi, România de-a lungul istoriei a dovedit și poate dovedi oricând că nu a dat boli nimănui, dar din nefericire a primit. România nu este izvor de pestă porcină, dar este în război cu această boală pe un front de aproape 1400 de km la granița de răsărit a Uniunii...

Lidl susține programul VIA, destinat tinerilor afectați de cancer
Autor: meatmilk  /   miercuri, 18 iulie 2018

(Comunicat) Izolarea este cunoscută ca fiind problema numărul unu cu care se confruntă tinerii adulți atunci când au de a face cu un diagnostic precum cancerul.   ,,VIA – aplicația mobilă concepută pentru a conecta persoane și pentru a crea conexiuni umane între tinerii adulți care se luptă cu cancerul astfel încât...