Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Recolta.eu : autoritatile sua deschid un proces vizand „cel mai mare caz de trafic de persoane in agricultura”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O agentie guvernamentala americana a deschis o actiune in justitie, vizand ceea ce descrie drept cel mai mare caz de trafic de persoane din industria agricola a SUA, anunta recolta.eu.

Comisia pentru oportunitati egale de angajare cere compensatii in numele a 200 de tailandezi recrutati pentru a lucra la ferme in statele Hawaii si Washington. Muncitorii ar fi fost abuzati si obligati sa traisca in locuinte pline de sobolani. Oficialii comisiei au depus plangeri atat impotriva unei firme de intermediere cat si a mai multor ferme din cele doua state americane.

Compania de intermediere Global Horizons Inc. Este acuzata ca a supus reclamantii la conditii imposibile de locuit si le-a oferit acestora mancare insuficienta, salarii inadecvate si ca a incalcat regimul vizelor.

Aplicarea OUG 114/2018 în cazul investițiilor finanțate prin PNDR
Autor: meatmilk  /   joi, 25 aprilie 2019

(Comunicat) Conducerea Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a luat o serie de decizii referitoare la situația generată de aplicarea prevederilor OUG nr. 114/ 2018 privind instituirea unor măsuri în domeniul investiţiilor publice şi a unor măsuri fiscal - bugetare, modificarea şi completarea unor acte normative şi prorogarea...

Sergiana relansează Stâna Turistică din Poiana Braşov!
Autor: meatmilk  /   miercuri, 24 aprilie 2019

(Comunicat) Încă un proiect de anvergură se naşte sub semnătura Sergiana. Este vorba de relansarea Stânii Turistice din Poiana Braşov, care va deveni astfel al zecelea restaurant din portofoliul Sergiana Grup.   În martie anul trecut, presa semnala că Sergiana Grup  a achiziţionat Stâna Turistică din Poiana Braşov. De...