Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Recolta.eu : autoritatile sua deschid un proces vizand „cel mai mare caz de trafic de persoane in agricultura”

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

O agentie guvernamentala americana a deschis o actiune in justitie, vizand ceea ce descrie drept cel mai mare caz de trafic de persoane din industria agricola a SUA, anunta recolta.eu.

Comisia pentru oportunitati egale de angajare cere compensatii in numele a 200 de tailandezi recrutati pentru a lucra la ferme in statele Hawaii si Washington. Muncitorii ar fi fost abuzati si obligati sa traisca in locuinte pline de sobolani. Oficialii comisiei au depus plangeri atat impotriva unei firme de intermediere cat si a mai multor ferme din cele doua state americane.

Compania de intermediere Global Horizons Inc. Este acuzata ca a supus reclamantii la conditii imposibile de locuit si le-a oferit acestora mancare insuficienta, salarii inadecvate si ca a incalcat regimul vizelor.

Festival multi-cultural gastronomic, la București, invitată de onoare: Turcia
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 noiembrie 2018

(Comunicat) Festivalului Culturilor Asiatice  - Asia Fest va avea loc în perioada 16 – 18 noiembrie la Romexpo (pavilionul C3). Deși festivalul de anul acesta are ca țară invitată Turcia, aducând în prim plan muzica modernă dar și tradițională, alături de filmul documentar și delicioasa gastronomie de pe malul Bosforului,...

ANSVSA: Actualizarea situației privind evoluția Pestei Porcine Africane
Autor: meatmilk  /   joi, 15 noiembrie 2018

(Comunicat) La această dată, Pesta Porcină Africană (PPA) evoluează în 287 de localități din 18 județe, cu un număr de 1092 de focare (dintre care 16 în exploatații comerciale) și 167 de cazuri la mistreți. În total au fost eliminați 360.800 de porci afectați de boală.   Prin aplicarea eficentă a măsurilor de...