Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reconstrucția si retehnologizarea FNC-urilor din România, printre proiectele Medicom

Autor: Meat MIlkvineri, 22 august, 2014

MEDICOM S.R.L. reprezentanta societatii Vitafort Zrt. Ungaria are ca obiect principal de activitate introducerea si organizarea desfacerii produselor Vitafort de tip intensiv – premixuri, concentrate, nutreturi combinate, suplimente nutritionale, vitamine – in fermele de crestere-exploatare intensiva a animalelor, respectiv a concentratelor si nutreturilor combinate de uz gospodaresc, asigurand totodata prin intermediul specialistilor si nutritionistilor un pachet de servicii complete de consultanta si laborator, pentru imbunatatirea rezultatelor.

Pe langa acestea, un alt domeniu de activitate deloc de neglijat este proiectarea, reconstructia si retehnologizarea FNC-urilor din Romania.Una dintre strategiile societatii MEDICOM este sa faca cunoscuta calitatea produselor Vitafort pe piata din Romania si sa acopere toate zonele geografice din tara.

Pentru a veni in ajutorul partenerilor, pe langa depozitul central, respectiv reprezentanta Vitafort din Cluj-Napoca, Medicom a deschis un punct de desfasurare a activitatii si la Arad.

Prin intermediul S.C. MEDICOM S.R.L. s-a dezvoltat o relatie buna de colaborare pe diferite teme de cercetare intre Vitafort Zrt. si oamenii de specialitate, cadre didactice din cadrul Universitatii de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Cluj.

Printre partenerii Medicom se numără: Oncos, Modern Farm, Simifarm, Mendiora, Banat Ovinex, U.G.V., CCD. Dinamic, Veterinaria, Emisar, Pink Construct, Runion Vet, Bioterra, Vetpharm, Agronova, Romlacta, Prod. si comert Cerbul, Horatiu SRL, Ecclesia, Ferma Mosu, Avicom, Amareto, Redomar, Romavicom, Servicii Publice, Agroind Afumati, Intreprindere individuala Muller Zoltan, Bevimac, Avicola Iasi.

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...