Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Record de pret la carnea de porc pe piata americana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pe piata americana, preturile de retail la porc au ajuns la un nou record. In luna mai a fost de 3,043 de dolari pe uncie, cu 12 centi mai mult decat in aprilie. Recordul precedent era de 3,026 de dolari, inregistrat in septembrie 2008. Fata de anul trecut, pretul a fost in mai cu 3% mai mare.

La puii broiler, preturile de asemenea au crescut, fiind inregistrat un plus de 10 centi pe uncie. Pana la 1,755 de dolari pe uncie. Recordul in acest sector ramane pretul de 1,857 de dolari, inregistrat in mai 2009.

La carnea de vita, in schimb, cresterea a fost de numai 0,5%, pana la 4,43 de dolari pe uncie, cu 3% in plus fata de mai 2009, dar cu 8 centi mai putin fata de recordul de 4,526 de dolari, din august 2008. Specialistii estimeaza ca preturile vor creste in continuare, aceasta ca efect al urcarii preturilor la hrana pentru animale. Desigur, acestea se vor reflecta in preturile de comercializare catre beneficiarul final al produsului.

Meat.Milk 2019: Iveco România și Autofrigo Center vor expune echipamente de frig pentru transport auto
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

Iveco România și Autofrigo Center au devenit și în acest an parteneri ai conferinței Meat.Milk 2019, care se va desfășura în zilele de 30 și 31 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov. Ca urmare, pe platoul din fața hotelului, cele două companii vor expune autocamionete Iveco Daily, echipate cu soluții de frig auto, destinat...

Statul garantează 80% din creditele fermierilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 aprilie 2019

(Comunicat) Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM), continua in 2019 strategia  de pozitionare ca pilon de sprijin pragmatic pentru dezvoltarea mediului antreprenorial, a persoanelor fizice si a beneficiarilor publici prin facilitarea accesului la finantare.   Implementarea si derularea diverselor programe...