Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Record de pret la carnea de porc pe piata americana

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Pe piata americana, preturile de retail la porc au ajuns la un nou record. In luna mai a fost de 3,043 de dolari pe uncie, cu 12 centi mai mult decat in aprilie. Recordul precedent era de 3,026 de dolari, inregistrat in septembrie 2008. Fata de anul trecut, pretul a fost in mai cu 3% mai mare.

La puii broiler, preturile de asemenea au crescut, fiind inregistrat un plus de 10 centi pe uncie. Pana la 1,755 de dolari pe uncie. Recordul in acest sector ramane pretul de 1,857 de dolari, inregistrat in mai 2009.

La carnea de vita, in schimb, cresterea a fost de numai 0,5%, pana la 4,43 de dolari pe uncie, cu 3% in plus fata de mai 2009, dar cu 8 centi mai putin fata de recordul de 4,526 de dolari, din august 2008. Specialistii estimeaza ca preturile vor creste in continuare, aceasta ca efect al urcarii preturilor la hrana pentru animale. Desigur, acestea se vor reflecta in preturile de comercializare catre beneficiarul final al produsului.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...