Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Record de vizitatori la AnugaFood 2015

Autor: Ilie Stoianluni, 19 octombrie, 2015

Potrivit unei corespondențe transmisă de la Koln, actuala ediție a celui mai mare târg dedicat Industriei alimentare din lume, Anuga Food, a stabilit un record în materie de vizitatorii, uriașele spații expoziționale de la KolnMesse fiind vizitate de peste 160.000 de persoane, din 192 de țări.

 

Conform organizatorilor, la această ediție au expus peste 7.000 de companii din 108 de țări. 89 % dintre firmele expozante au reprezentat participare internațională, cele din Germania fiind doar într-o proporție de 11 %.

 

Referindu-se la actuala ediție, Friedhelm Dornseifer, Președintele Asociației Retailului German a declarat: AnugaFood 2015 a acoperit toate așteptările, toată lumea fiind impresionată de uriașa diversitate de produse alimentare care au fost expuse. Încă o dată, atât vizitatorii, cât și profesioniștii, au constatat înalta calitate a produselor expuse, cât și gradul foarte mare de inovare.”

 

Datele în rezumat ale manifestării sunt următoarele:

 

Anuga 4Participanți: 7.063.

Număr de țări expozante: 108

Suprafață acoperită: 284.000 mp.

Participanți din Germania: 769

Participanți internaționali: 6.294

Vizitatori: 164.328

Țări de proveniență a vizitatorilor: 192

Profesioniști în vizită de documentare: 37,4 %

 

Anuga 5România a participat și la această ediție cu un pavilion național, de organizare ocupându-se Ministerul Economiei și Federația Romalimenta. Sectorul românesc de procesare a cărnii a fost reprezentat de 22 de firme, dintre care amintim: AgroCosm Fan, Andromi, Angst, Avi Giis, Avicarvil, CocoRico, Caroli, Cosm-Fan Carmangerie, Diana, Europrod, Kosarom, Inorogul, Ion Moș, Marcel SRL, Maria Trading, Mariflor, Ocean Fish, Prefera Food, Proiect Agro Verguleasa, Scandia, Tracian Beef și Vericom 201. (Corespondență din Koln-18 octombrie 2015)

 

Anuga 2

Anuga 3

La IFFA 2019, expozanții vor miza pe tehnologii de ultimă generație
Autor: Ilie Stoian  /   vineri, 14 decembrie 2018

În ziua de miercuri, 13 decembrie, la Viena, în organizarea oficialilor de la Messe Frankfurt, a avut loc o întâlnire informală cu jurnaliștii de specialitate din țările riverane Dunării. La eveniment, au participat jurnaliști din presa specializata din Germania, Cehia, Austria, Ungaria, Serbia, Bulgaria și România.   În...

În 2019, IFFA va sărbători cea de-a 70-a aniversare
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 15 noiembrie 2018

Spectacolul internațional de carne IFFA este pregătit să-și marcheze anul viitor cea de-a 70-1 aniversare, introducând noi caracteristici ale evenimentului și extinzând capacității spectacolului global, prin mărirea spațiului de expunere.   Astfel, începând cu 4-9 mai 2019, la Messe Frankfurt, Germania, evenimentul se va...