Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Record la exporturile de carne de oaie si vita din Țara galilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit publicatiei nemtesti Fleischwirtschaft.com, exporturile de produse din carne de oaie si vita din Țara Galilor au depasit recordul in 2011 si astfel totalizeaza aproximativ un sfert de miliard de lire.

Rezultatele prezentate de catre Hybu Cig Cymru-Agentia de promovare a sectorului carnii din Țara Galilor cu ocazia expozitiei Royal Welsh Show releva valoarea exporturilor de carne de oaie si vita este de 200 milioane lire, cu 53 milioane mai mare decat valoarea din 2010.

La aceasta se mai adauga alte 40 milioane lire provenite din exportul de piei si maruntaie de la aceste animale, astfel valoarea totala a exporturilor numai pentru oaie si bovine in 2011 este de 240 milioane de lire.

Acesta este o mare realizare pentru care toti cei implicati in acest sector ar trebui sa se simta mandri, a declarat Dai Davies, CEO-ul agentiei de promovare a carni. Aceste exporturi s-au dovedit a fi de un enorm beneficiu pentru industria carnii rosii, furnizand castiguri economiei tarii care este sub mare presiune.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...