Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Record la exporturile de carne de oaie si vita din Țara galilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit publicatiei nemtesti Fleischwirtschaft.com, exporturile de produse din carne de oaie si vita din Țara Galilor au depasit recordul in 2011 si astfel totalizeaza aproximativ un sfert de miliard de lire.

Rezultatele prezentate de catre Hybu Cig Cymru-Agentia de promovare a sectorului carnii din Țara Galilor cu ocazia expozitiei Royal Welsh Show releva valoarea exporturilor de carne de oaie si vita este de 200 milioane lire, cu 53 milioane mai mare decat valoarea din 2010.

La aceasta se mai adauga alte 40 milioane lire provenite din exportul de piei si maruntaie de la aceste animale, astfel valoarea totala a exporturilor numai pentru oaie si bovine in 2011 este de 240 milioane de lire.

Acesta este o mare realizare pentru care toti cei implicati in acest sector ar trebui sa se simta mandri, a declarat Dai Davies, CEO-ul agentiei de promovare a carni. Aceste exporturi s-au dovedit a fi de un enorm beneficiu pentru industria carnii rosii, furnizand castiguri economiei tarii care este sub mare presiune.

Meat.Milk 2019: În ziua de 31 mai, fii prezent la Forum Retail!
Autor: meatmilk  /   marți, 26 martie 2019

Tendințele de globalizare ale piețelor internaționale de carne și lapte se manifestă tot mai pregnant. Puși în fața acestei noi realități, fermierii, procesatorii și retail-ul din România trebuie să își adapteze afacerile. Cum vor reuși să facă acest lucru, în condițiile în care se propune o nouă paradigmă legislativă? Cum...

Când gura bate fundul oii
Autor: Ilie Stoian  /   luni, 25 martie 2019

În luna decembrie a anului trecut, autoritățile de la București anunțau cu bucurie semnarea unui acord cu Regatul Hașemit al Iordaniei, pentru exportul către acea țară a unui număr de 100.000 de ovine.   Anunțul a avut darul să ofere o perspectivă favorabilă ciobanilor români, în condițiile în care, după cum bine...