Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Record la exporturile de carne de oaie si vita din Țara galilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit publicatiei nemtesti Fleischwirtschaft.com, exporturile de produse din carne de oaie si vita din Țara Galilor au depasit recordul in 2011 si astfel totalizeaza aproximativ un sfert de miliard de lire.

Rezultatele prezentate de catre Hybu Cig Cymru-Agentia de promovare a sectorului carnii din Țara Galilor cu ocazia expozitiei Royal Welsh Show releva valoarea exporturilor de carne de oaie si vita este de 200 milioane lire, cu 53 milioane mai mare decat valoarea din 2010.

La aceasta se mai adauga alte 40 milioane lire provenite din exportul de piei si maruntaie de la aceste animale, astfel valoarea totala a exporturilor numai pentru oaie si bovine in 2011 este de 240 milioane de lire.

Acesta este o mare realizare pentru care toti cei implicati in acest sector ar trebui sa se simta mandri, a declarat Dai Davies, CEO-ul agentiei de promovare a carni. Aceste exporturi s-au dovedit a fi de un enorm beneficiu pentru industria carnii rosii, furnizand castiguri economiei tarii care este sub mare presiune.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...