Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Record la exporturile de carne de oaie si vita din Țara galilor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit publicatiei nemtesti Fleischwirtschaft.com, exporturile de produse din carne de oaie si vita din Țara Galilor au depasit recordul in 2011 si astfel totalizeaza aproximativ un sfert de miliard de lire.

Rezultatele prezentate de catre Hybu Cig Cymru-Agentia de promovare a sectorului carnii din Țara Galilor cu ocazia expozitiei Royal Welsh Show releva valoarea exporturilor de carne de oaie si vita este de 200 milioane lire, cu 53 milioane mai mare decat valoarea din 2010.

La aceasta se mai adauga alte 40 milioane lire provenite din exportul de piei si maruntaie de la aceste animale, astfel valoarea totala a exporturilor numai pentru oaie si bovine in 2011 este de 240 milioane de lire.

Acesta este o mare realizare pentru care toti cei implicati in acest sector ar trebui sa se simta mandri, a declarat Dai Davies, CEO-ul agentiei de promovare a carni. Aceste exporturi s-au dovedit a fi de un enorm beneficiu pentru industria carnii rosii, furnizand castiguri economiei tarii care este sub mare presiune.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....