Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reducerea cantitatii de sare ar putea influenta siguranta alimentelor

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un raport al Comitetului Britanic pentru Siguranta Alimentelor recomanda ca producatorii sa tina cont de impactul biologic asupra produselor atunci cand modifica proportiile pentru factori cheie de conservare, astfel ca ar trebui sa se tina cont de cantitatea de sare pentru a mentine calitatile anumitor preparate dupa productie.

Autoritatile au aratat ca ingredientele pentru conservarea anumitor produse sunt extreme de importante pentru prevenirea dezvoltarii diferitelor bacterii in produsele alimentare. Potrivit statisticilor, numarul cazurilor de listerioza s-a dublat in Marea Britanie din anul 2000, mai ales in randul persoanelor cu varste mai mari de 60 de ani.

In anul 2005 a fost estimate un numar de 400 de cazuri de listerioza, in urma carora 380 de persoane au fost spitalizate si 130 au decedat. Astfel, specialistii au avertizat ca tendinta de reducere a ingredientelor de tipul sarii ar putea favoriza dezvoltarea bacteriei Listeria Monocytogenes, daca aceasta este prezenta in alimente.

Etichete cu tipar perfect? Agenția infoGROUP și tipografia infoCOLOR vă pot satisface orice pretenție!
Autor: meatmilk  /   luni, 16 iulie 2018

Agentia infoGROUP detine una dintre cele mai moderne si performante tipografii din Romania, infoCOLOR, dotata cu utilaje de ultima generatie:     Masina de tipar offset in patru grupuri – Ryobi 524GE, imprimanta digitala format SR A3 – Xerox 560, imprimanta de mari dimensiuni (3.2 metri), echipamente pentru faltuit, brosat,...

APCPR: Atenționare privind pericolul epidemiei de Pestă Porcină Africană în România
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) APCPR (Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România), AMVS (Asociația Medicilor Veterinari din Sectorul Suin), ANFNC (Asociația Națională a Fabricanților de Nutrețuri Combinate) și AFISS (Asociația Fermierilor cu Investiții în Sectorul Suin) atrag atenția fermierilor, vânătorilor și populației asupra...