Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reducerea sarii in slanina cu 40%, fara diminuarea calitatii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un studiu olandez arata ca este posibilia reducerea cu 40% a cantitatii de sare din slanina, fara ca gustul, calitatea si data valabilitatii sa fie afectate. Pentru ca aceste conditii sa fie indeplinite, trebuie inlocuita sarea obisnuita de bucatarie cu saruri care nu contin sodium (NA), au aratat cercetatorii.

Studiul a fost realizat pe bacon dar metoda poate fi extinsa si pentru alte preparate din carne.
Pentru un consumator obisnuit, carnea si produsele din carne furnizeaza aproximativ 17% din doza zilnica recomandata de sare, arata cercetatorii olandezi care au realizat studiul.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...