Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reducerea sarii in slanina cu 40%, fara diminuarea calitatii

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Un studiu olandez arata ca este posibilia reducerea cu 40% a cantitatii de sare din slanina, fara ca gustul, calitatea si data valabilitatii sa fie afectate. Pentru ca aceste conditii sa fie indeplinite, trebuie inlocuita sarea obisnuita de bucatarie cu saruri care nu contin sodium (NA), au aratat cercetatorii.

Studiul a fost realizat pe bacon dar metoda poate fi extinsa si pentru alte preparate din carne.
Pentru un consumator obisnuit, carnea si produsele din carne furnizeaza aproximativ 17% din doza zilnica recomandata de sare, arata cercetatorii olandezi care au realizat studiul.

INSSE: În mai, comerțul cu ridicata a crescut cu 7,6 %
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete), în termeni nominali, faţă de luna precedentă a crescut atât ca serie brută cu 7,6% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,1%.   Faţă de...

CTP dezvoltă facilitățile din CTPark Bucharest West
Autor: meatmilk  /   vineri, 20 iulie 2018

(Comunicat) CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, continuă să își consolideze poziția pe piața locală printr-o serie de investiții majore în dezvoltarea CTPark Bucharest West.   În prezent, parcul are cel mai...