Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reduceri masive de personal la vion

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, compania olandeza de produse alimentare si ingrediente, Vion, a anuntat mai mult de 630 potentiale disponibilizari in afacerile sale din Olanda si Germania dupa rezultatele dezamagitoare din 2011.

Reprezentatii companiei au analizat atent cele trei piete majore ale sale: Olanda, Germania si Marea Britanie si au ajuns la concluzia ca sunt esentiale unele schimbari si inchideri de puncte de lucru pentru a face afacerea mai eficienta si mai efectiva.

Un purtator de cuvant al companiei spune: Aceste masuri nu vor fi fara disponibilizari de personal, acestea fiind in primul rand un rezultat al inchidererilor unor puncte de lucru dar si fac parte si din strategia pe term-lung a companiei.

Domnul Adrian Bența va fi speaker al Conferinței Meat.Milk 2018
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

Unul dintre cei mai mari experti financiari din Romania, domnul Adrian Benta, va fi speaker al Expo-Conferinței Internaționale Meat.Milk 2018, evenimant care se va desfășura în zilele de 10 și 11 mai la Hotel Alpin din Poiana Brașov, sub genericul ”Reconfigurarea sectoarelor de carne și lapte față de noile realități ale...

Programul MADR de înființare și dezvoltare a formelor asociative
Autor: meatmilk  /   joi, 22 martie 2018

(Comunicat) Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale informează că se află în desfășurare licitația deschisă pentru atribuirea contractului privind „Consiliere acordată producătorilor agricoli în vederea înființării și dezvoltării formelor asociative în sectorul agricol”, număr anunț de participare în SEAP nr....