Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reduceri masive de personal la vion

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, compania olandeza de produse alimentare si ingrediente, Vion, a anuntat mai mult de 630 potentiale disponibilizari in afacerile sale din Olanda si Germania dupa rezultatele dezamagitoare din 2011.

Reprezentatii companiei au analizat atent cele trei piete majore ale sale: Olanda, Germania si Marea Britanie si au ajuns la concluzia ca sunt esentiale unele schimbari si inchideri de puncte de lucru pentru a face afacerea mai eficienta si mai efectiva.

Un purtator de cuvant al companiei spune: Aceste masuri nu vor fi fara disponibilizari de personal, acestea fiind in primul rand un rezultat al inchidererilor unor puncte de lucru dar si fac parte si din strategia pe term-lung a companiei.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...