Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reduceri masive de personal la vion

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, compania olandeza de produse alimentare si ingrediente, Vion, a anuntat mai mult de 630 potentiale disponibilizari in afacerile sale din Olanda si Germania dupa rezultatele dezamagitoare din 2011.

Reprezentatii companiei au analizat atent cele trei piete majore ale sale: Olanda, Germania si Marea Britanie si au ajuns la concluzia ca sunt esentiale unele schimbari si inchideri de puncte de lucru pentru a face afacerea mai eficienta si mai efectiva.

Un purtator de cuvant al companiei spune: Aceste masuri nu vor fi fara disponibilizari de personal, acestea fiind in primul rand un rezultat al inchidererilor unor puncte de lucru dar si fac parte si din strategia pe term-lung a companiei.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...