Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reduceri masive de personal la vion

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit GlobalMeatNews.com, compania olandeza de produse alimentare si ingrediente, Vion, a anuntat mai mult de 630 potentiale disponibilizari in afacerile sale din Olanda si Germania dupa rezultatele dezamagitoare din 2011.

Reprezentatii companiei au analizat atent cele trei piete majore ale sale: Olanda, Germania si Marea Britanie si au ajuns la concluzia ca sunt esentiale unele schimbari si inchideri de puncte de lucru pentru a face afacerea mai eficienta si mai efectiva.

Un purtator de cuvant al companiei spune: Aceste masuri nu vor fi fara disponibilizari de personal, acestea fiind in primul rand un rezultat al inchidererilor unor puncte de lucru dar si fac parte si din strategia pe term-lung a companiei.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...