Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Régis Degelcke a devenit noul Președinte al EuroCommerce

Autor: meatmilkmiercuri, 27 iunie, 2018

(Comunicat) EuroCommerce anunță astăzi alegerea lui Régis Degelcke ca nou Președinte al organizației internaționale EuroCommerce, urmând să-și preia mandatul său de trei ani începând cu data de 1 iulie 2018.

 

În noua funcție, Regis Degelcke va aduce o multitudine de cunoștințe și experiență în sectorul comerțului cu amănuntul și cu ridicata. În prezent este președinte al celor două companii, Auchan Retail și Auchan Holding, la care a fost numit de familia Mulliez la începutul anului 2017.

 

Dl Degelcke și-a început cariera în retail cu 35 de ani în urmă, în calitate de controlor financiar la Leroy Merlin, devenind CFO al grupului, la vârsta de 29 de ani. Șase ani mai târziu, dornic de a avea o experiență de magazin, a devenit manager de magazin în Spania. Mai târziu, sub conducerea sa ca manager de țară pentru Franța, Leroy Merlin a crescut în mod semnificativ, devenind principalul retailer din domeniu.

 

Ca cetățean global, el a continuat să conducă expansiunea internațională a Grupului LeroyMerlin / Adeo în funcția de vicepreședinte executiv în Italia și Brazilia. Pentru o perioadă de timp, a condus și relațiile cu clienții profesioniști ai grupului, care i-au oferit o perspectivă profundă asupra lumii comerțului cu ridicata.

 

În ultimii 10 ani, el a prezidat Asociația Europeană de Comerț cu Amănuntul (EDRA), după ce, anterior, a condus asociația franceză DIY (FMB).

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...

Profi a ajuns să dețină 300 de magazine în format standard
Autor: meatmilk  /   luni, 20 noiembrie 2017

(Comunicat) Trei magazine Profi Standard au fost deschise saptamana trecuta, la Bacau, Bucuresti si Belcesti, ajungand astfel la un numar total de 360 de unitati sub acest format. Totodata, au fost deschise alte trei magazine, cate unul in localitatile: Melinesti, Piatra Neamt si Moldovita.   Magazinul din Bacau se afla pe Calea...