Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Régis Degelcke a devenit noul Președinte al EuroCommerce

Autor: meatmilkmiercuri, 27 iunie, 2018

(Comunicat) EuroCommerce anunță astăzi alegerea lui Régis Degelcke ca nou Președinte al organizației internaționale EuroCommerce, urmând să-și preia mandatul său de trei ani începând cu data de 1 iulie 2018.

 

În noua funcție, Regis Degelcke va aduce o multitudine de cunoștințe și experiență în sectorul comerțului cu amănuntul și cu ridicata. În prezent este președinte al celor două companii, Auchan Retail și Auchan Holding, la care a fost numit de familia Mulliez la începutul anului 2017.

 

Dl Degelcke și-a început cariera în retail cu 35 de ani în urmă, în calitate de controlor financiar la Leroy Merlin, devenind CFO al grupului, la vârsta de 29 de ani. Șase ani mai târziu, dornic de a avea o experiență de magazin, a devenit manager de magazin în Spania. Mai târziu, sub conducerea sa ca manager de țară pentru Franța, Leroy Merlin a crescut în mod semnificativ, devenind principalul retailer din domeniu.

 

Ca cetățean global, el a continuat să conducă expansiunea internațională a Grupului LeroyMerlin / Adeo în funcția de vicepreședinte executiv în Italia și Brazilia. Pentru o perioadă de timp, a condus și relațiile cu clienții profesioniști ai grupului, care i-au oferit o perspectivă profundă asupra lumii comerțului cu ridicata.

 

În ultimii 10 ani, el a prezidat Asociația Europeană de Comerț cu Amănuntul (EDRA), după ce, anterior, a condus asociația franceză DIY (FMB).

Croații de la Orbico au cumpărat pachetul majoritar de la Interbrands România
Autor: Nora Marin  /   joi, 25 iulie 2019

Potrivit European Supermarket Magazine, compania Orbico Group, distribuitorul și operatorul de logistică FMCG din Croația, a obținut pachetul majoritar de acțiuni al firmei Interbrands Marketing & Distribution din România.   Achiziția de acum vine după ce, în luna ianuarie 2019, Orbico a achiziționat o participație...

Supeco a deschis un nou supermarket la Satu Mare
Autor: meatmilk  /   miercuri, 10 iulie 2019

(Comunicat) Sătmărenii își pot face cumpărăturile zilnice la Supeco, un nou format de supermarket cu produse locale, prețuri mici și oferte imbatabile. Supeco Satu Mare oferă clienților posibilitatea de a cumpăra un coș cu 30 de produse de bază (apă minerală, bere, suc, produse de igienă corporală și de curățenie, cât și...