Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

Régis Degelcke a devenit noul Președinte al EuroCommerce

Autor: meatmilkmiercuri, 27 iunie, 2018

(Comunicat) EuroCommerce anunță astăzi alegerea lui Régis Degelcke ca nou Președinte al organizației internaționale EuroCommerce, urmând să-și preia mandatul său de trei ani începând cu data de 1 iulie 2018.

 

În noua funcție, Regis Degelcke va aduce o multitudine de cunoștințe și experiență în sectorul comerțului cu amănuntul și cu ridicata. În prezent este președinte al celor două companii, Auchan Retail și Auchan Holding, la care a fost numit de familia Mulliez la începutul anului 2017.

 

Dl Degelcke și-a început cariera în retail cu 35 de ani în urmă, în calitate de controlor financiar la Leroy Merlin, devenind CFO al grupului, la vârsta de 29 de ani. Șase ani mai târziu, dornic de a avea o experiență de magazin, a devenit manager de magazin în Spania. Mai târziu, sub conducerea sa ca manager de țară pentru Franța, Leroy Merlin a crescut în mod semnificativ, devenind principalul retailer din domeniu.

 

Ca cetățean global, el a continuat să conducă expansiunea internațională a Grupului LeroyMerlin / Adeo în funcția de vicepreședinte executiv în Italia și Brazilia. Pentru o perioadă de timp, a condus și relațiile cu clienții profesioniști ai grupului, care i-au oferit o perspectivă profundă asupra lumii comerțului cu ridicata.

 

În ultimii 10 ani, el a prezidat Asociația Europeană de Comerț cu Amănuntul (EDRA), după ce, anterior, a condus asociația franceză DIY (FMB).

Case de marcat compatibile cu aplicațiile ERP Transart
Autor: meatmilk  /   joi, 6 decembrie 2018

(Comunicat) Transart furnizează Case de marcat cu jurnal electronic compatibile cu aplicațiile ERP Transart. Printre acestea, nouă dintre cele mai răspândite tipuri de case de marcat - Datecs, SuccesM, Adpos, Tremol, Partner, Samsung, Olivetti, Custom, Daisy - pe care producătorii sau importatorii din România au reușit să le omologheze...

Indagra 2018: Scale Expert, soluția optimă pentru HoReCa și retail
Autor: meatmilk  /   marți, 6 noiembrie 2018

Companie privată, cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, specializată în importul şi distribuţia unei game complete de echipamente, consumabile şi soluţii pentru reţele comerciale si HoReCa, Scale Expert s-a aflat și în acest an printre expozanții târgului Indagra.   Produsele comercializate sunt importate direct din...