Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reguli mai stricte de abatorizare in polonia

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Conform noilor reguli comunitare, care intra in vigoare in 2012, producatorii polonezi vor putea sa isi abatorizeze animalele doar la abatoarele municipale, scrie presa locala. Majoritatea fermierilor cred ca noile reglementari vor fi benefice atat pentru ei cat si pentru consumatori, deoarece aigura un control veterinar mai strict si deci mai multa incredere din partea cumparatorilor.

Totusi analistii din industrie avertizeaza ca majoritatea producatorilor polonezi isi abatorizeaza animalele ocazional si intr-un numar mic asa ca nu vor fi cu totii dispusi sa le transporte la un abator municipal, aflat adesea foarte departe de ferma. Astfel exista pericolul ca animalele sa fie abatorizate in alte abatoare neautorizate, care sa nu indeplineasca nici macar normele sanitar veterinare minime.

GfK: Creștere pentru bunurile de larg consum, dar pe baza inflației, nu a volumelor!
Autor: meatmilk  /   joi, 22 februarie 2018

(Comunicat) Piața FMCG a înregistrat în 2017 o creștere semnificativă de 7% pentru bunurile de folosință curentă cumpărate pentru consumul casnic.   În spatele aceste evoluții pozitive a pieței a stat majorarea prețurilor ca urmare a inflației și nu creșterea volumelor cumpărate, așa cum s-a întâmplat în 2016. Cu...

Negro investește masiv în publicitate
Autor: Ilie Stoian  /   joi, 22 februarie 2018

Negro, o companie care în anii trecuți s-a remarcat din punct de vedere al promovării prin spot-uri publicitare, prin economia evidentă în producția propriu-zisă a imaginilor, a demarat un program de investiții care, măcar după numele pe care le-a atras, se dovedește a fi cât se poate de consistent.   Din punct de vedere al...