Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reinert a devenit partener oficial al conferintei internationale infoaliment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

H & E Reinert SRL a devenit Partener Oficial al Conferintei Internationale infoALIMENT care se va desfasura in zilele de 13, 14 iunie la Poiana Brasov.

Companie de mare traditie in domeniul productiei de mezeluri fine si carnati, Reinert a fost infiintata in anul 1931 de fratii Hermann si Ewald Reinert in orasul Loxten, din regiunea germana Westfalia, devenind unul dintre cei mai renumiti producatori germani din domeniu, firma avand peste 1.400 de angajati.

Din anul 1998, a fost dezvoltat H & E Reinert Group, deschizand unitati de procesare in Saxonia de Jos, Shleswig-Holstein si Lorrach. In anul 2007, la Brasov, a fost infiintata H & E Reinert SRL, fapt care a dezvoltat capacitatea de export a grupului care isi comercializeaza produsele in peste 30 de tari.

Tehnologia Microcat® pentru epurarea apei uzate din Industria Alimentară
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Stațiile de epurare din Industria alimentară, dar nu numai, se confruntă frecvent cu depășiri ale limitelor de deversare. Acest fapt se datorează subdimensionării, tehnologiilor învechite sau proiectării defectuoase.   Institutul Bioscience din Statele Unite ale Americii a dezvoltat o gamă de produse, pentru...

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...