Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reinert a devenit partener oficial al conferintei internationale infoaliment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

H & E Reinert SRL a devenit Partener Oficial al Conferintei Internationale infoALIMENT care se va desfasura in zilele de 13, 14 iunie la Poiana Brasov.

Companie de mare traditie in domeniul productiei de mezeluri fine si carnati, Reinert a fost infiintata in anul 1931 de fratii Hermann si Ewald Reinert in orasul Loxten, din regiunea germana Westfalia, devenind unul dintre cei mai renumiti producatori germani din domeniu, firma avand peste 1.400 de angajati.

Din anul 1998, a fost dezvoltat H & E Reinert Group, deschizand unitati de procesare in Saxonia de Jos, Shleswig-Holstein si Lorrach. In anul 2007, la Brasov, a fost infiintata H & E Reinert SRL, fapt care a dezvoltat capacitatea de export a grupului care isi comercializeaza produsele in peste 30 de tari.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...