Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reinert a devenit partener oficial al conferintei internationale infoaliment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

H & E Reinert SRL a devenit Partener Oficial al Conferintei Internationale infoALIMENT care se va desfasura in zilele de 13, 14 iunie la Poiana Brasov.

Companie de mare traditie in domeniul productiei de mezeluri fine si carnati, Reinert a fost infiintata in anul 1931 de fratii Hermann si Ewald Reinert in orasul Loxten, din regiunea germana Westfalia, devenind unul dintre cei mai renumiti producatori germani din domeniu, firma avand peste 1.400 de angajati.

Din anul 1998, a fost dezvoltat H & E Reinert Group, deschizand unitati de procesare in Saxonia de Jos, Shleswig-Holstein si Lorrach. In anul 2007, la Brasov, a fost infiintata H & E Reinert SRL, fapt care a dezvoltat capacitatea de export a grupului care isi comercializeaza produsele in peste 30 de tari.

Evoluția PPA în UE a fost analizată la Bruxelles
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) Președintele ANSVSA, dr. Geronimo Brănescu, a participat în perioada 10 – 11 iulie, la grupul de lucru al șefilor serviciilor veterinare din Uniunea Europeană, care s-a desfășurat la Bruxelles.   O temă importantă pe agenda întâlnirii a fost cea a evoluției Pestei Porcine Africane (PPA) pe continentul european....

INSSE: Laptele colectat și producția de lactate în luna mai 2018 (Raport extins)
Autor: meatmilk  /   vineri, 13 iulie 2018

(Comunicat) În luna mai 2018, cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de colectare de către unităţile procesatoare a crescut cu 18,3% faţă de luna aprilie 2018 și cu 7,5% faţă de luna mai 2017.   Cantitatea de lapte de vacă colectată de la exploataţiile agricole şi centrele de...