Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Reinert a devenit partener oficial al conferintei internationale infoaliment

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

H & E Reinert SRL a devenit Partener Oficial al Conferintei Internationale infoALIMENT care se va desfasura in zilele de 13, 14 iunie la Poiana Brasov.

Companie de mare traditie in domeniul productiei de mezeluri fine si carnati, Reinert a fost infiintata in anul 1931 de fratii Hermann si Ewald Reinert in orasul Loxten, din regiunea germana Westfalia, devenind unul dintre cei mai renumiti producatori germani din domeniu, firma avand peste 1.400 de angajati.

Din anul 1998, a fost dezvoltat H & E Reinert Group, deschizand unitati de procesare in Saxonia de Jos, Shleswig-Holstein si Lorrach. In anul 2007, la Brasov, a fost infiintata H & E Reinert SRL, fapt care a dezvoltat capacitatea de export a grupului care isi comercializeaza produsele in peste 30 de tari.

ANSVSA: Oportunități pentru exportul de lână în Africa de Sud
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a finalizat o altă acțiune întreprinsă în cadrul strategiei de extindere și de deschidere de noi piețe de desfacere pentru produsele autohtone.   Una dintre oportunitățile identificate a fost piața importantă reprezentată de...

Lidl și-a finalizat noul headquarter din România
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 februarie 2018

(Comunicat) Lidl România a definitivat construcția și amenajarea noului sediu central al companiei, un proiect inovator și complex, eficientizat pentru cel mai redus impact asupra mediului.Clădirea de birouri a beneficiat de folosirea unor tehnologii de construcție de ultimă generație și include dotări și facilități la standarde...