Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close

RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE se deschide miercuri

Autor: Meat MIlkluni, 18 noiembrie, 2013

Potrivit Autorităţii Naţionale de Reglemetare în Domeniul Energiei (ANRE), sectorul energiilor regenerabile a atras în primele 8 luni investiţii de peste 4,4 miliarde euro iar România inregistrează o producţie record de energie produsă din surse regenerabile.

Cel mai mare târg pe energie regenerabilă din România RENEXPO SOUTH-EAST EUROPE revine la Bucureşti. Evenimentul va avea loc în perioada 20-22 noiembrie 2013, la EXPOROM Bucureşti.

Potrivit organizatorilor, peste 120 de expozanţi din 12 ţări şi 2 continente îşi vor prezenta produsele şi serviciile pe o suprafaţă de 6.000 mp. În paralel se vor desfăşura conferinţe, workshopuri şi forumuri pe temele: energie eoliană, energie solară, biomasă, hidroenergie, eficienţă energetică şi cogenerare, noteaza Agroinfo.

În cadrul RENEXPO va avea loc şi o serie de evenimente conexe cu participare gratuită: Al II-lea Workshop Internaţional: Cogenerare & District Heating; BMS – condiţii pentru eficientizarea energetică a clădirilor; Forumul Electricienilor din România; Ziua Primărilor; Ceremonia de deschidere; Tur ghidat al târgului.(Mai multe, pe www.agroinfo.ro)

În 2015, Frigoexpres va avea o creștere de 10 %
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

În anul 2015, compania de transport Frigoexpres va avea o creștere de 10 % a afacerilor, a declarat Florian Mihuţ, Directorul General şi acţionarul majoritar al transportatorului orădean, la acest lucru urmând să contrinuie noile contracte semnate în Germania, Franţa şi Elveţia.   „Anul trecut l-am terminat cu o cifră de...

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro
Autor: Maria Demetriad  /   joi, 15 ianuarie 2015

Afacerile VPK Packaging-Salonta vor trece de 23 de milioane de euro, în 2015. Mai precis, producătorul belgian de ambalaje din carton VPK Packaging, care deţine pe piaţa locală două fabrici la Salonta, judeţul Bihor, şi-a bugetat pentru anul 2015 o cifră de afaceri de 23,6 mil. euro, mai mult cu 13% faţă de anul trecut, în principal pe...