Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Republica moldova, unda verde la export produse din carne si oua in ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, producatorii de oua si carne din Republica Moldova vor putea, incepand de anul acesta, sa isi exporte produsele in Uniunea Europeana, a declarat ministrul agriculturii si industriei alimentare de la Chisinau Vasile Bumacov.

In acest sens, o misiune a UE va merge in viitorul apropiat in Republica Moldova, pentru a evalua situatia din domeniu.

Agentii economici moldoveni au anuntat ca anul 2012 este unul favorabil productiei de oua, in primele doua luni fiind inregistrata o crestere a vinzarilor, dar si a productiei de carne.

La intrevedere a fost prezent si premierul Vlad Filat, care a subliniat faptul ca subventionarea agriculturii inca este insuficienta in Republica Moldova, dar a dat asigurari ca alocatiile respective sunt in crestere in fiecare an.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...