Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Republica moldova, unda verde la export produse din carne si oua in ue

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit Recolta.eu, producatorii de oua si carne din Republica Moldova vor putea, incepand de anul acesta, sa isi exporte produsele in Uniunea Europeana, a declarat ministrul agriculturii si industriei alimentare de la Chisinau Vasile Bumacov.

In acest sens, o misiune a UE va merge in viitorul apropiat in Republica Moldova, pentru a evalua situatia din domeniu.

Agentii economici moldoveni au anuntat ca anul 2012 este unul favorabil productiei de oua, in primele doua luni fiind inregistrata o crestere a vinzarilor, dar si a productiei de carne.

La intrevedere a fost prezent si premierul Vlad Filat, care a subliniat faptul ca subventionarea agriculturii inca este insuficienta in Republica Moldova, dar a dat asigurari ca alocatiile respective sunt in crestere in fiecare an.

Vizibilitatea în online a mărcilor de lactate în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de lactate, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele...

Top-ul vizibilității în on-line a mărcilor de carne în luna noiembrie
Autor: meatmilk  /   luni, 17 decembrie 2018

ZeList Monitor si fbMonitor, platforme de monitorizare si analiza ale companiei TreeWorks, au dat publicitatii Top-ul vizibilitatii mărcilor de carne, in on-line, pentru luna noiembrie 2018.    Top-ul acopera brandurile prezente in online in mai multe categorii, dintre care vi le prezentam pe cele mai importante. Datele pentru...