Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Restaurantele kfc atacate in pakistan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, mai multe restaurante KFC au fost inchise din cauza unor proteste anti-americane.

Chris Fuller, directorul departamentului de PR International al companiei mama a KFC, YumBrands Inc. a declarat ca locatiile au fost inchise ca o masura de precautie, dupa cum arata niste comunicate de presa. KFC are mai mult de 60 restaurante in 21 orase din Pakistan.

Daily Times din Pakistan l-a citat pe Rafig Rangoonwala, CEO-ul KFC din Pakistan declarand: Noi operam francize cu capital exclusiv din Pakistan.

Rangoonwala a declarat ca 3 restaurante au fost distruse pe 21 septembrie, in timp ce alte 6-7 restaurante au fost partial avariate in timpul protestelor impotriva unui controversat film anti-islamic produs in SUA.

Programul de sprijin pentru comercializarea lânii dă rezultate
Autor: meatmilk  /   luni, 19 martie 2018

(Comunicat MADR) Odată cu începerea sezonului de tuns al oilor, au fost livrate și primele cantități de lână către centrele de colectare a lânii. Astfel, primele rezultate ale programului de sprijin pentru comercializarea lanii se inregistreaza in judetele Sibiu si Constanta,  care au colectat o cantitate de lana de peste 1500 de tone,...

Apelul oamenilor de afaceri către Doamna Prim Ministru Viorica Dăncilă
Autor: meatmilk  /   vineri, 16 martie 2018

(Comunicat) Reprezentanții Coaliției pentru Dezvoltarea României (CDR), inițiativă a mediului de afaceri din România coordonată de la începutul acestui an de Dragoș Anastasiu (Președintele Camerei de Comerț Româno-Germane) au prezentat membrilor Guvernului prioritățile mediului de afaceri, exprimându-și totodată disponibilitatea...