Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Restaurantele kfc atacate in pakistan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, mai multe restaurante KFC au fost inchise din cauza unor proteste anti-americane.

Chris Fuller, directorul departamentului de PR International al companiei mama a KFC, YumBrands Inc. a declarat ca locatiile au fost inchise ca o masura de precautie, dupa cum arata niste comunicate de presa. KFC are mai mult de 60 restaurante in 21 orase din Pakistan.

Daily Times din Pakistan l-a citat pe Rafig Rangoonwala, CEO-ul KFC din Pakistan declarand: Noi operam francize cu capital exclusiv din Pakistan.

Rangoonwala a declarat ca 3 restaurante au fost distruse pe 21 septembrie, in timp ce alte 6-7 restaurante au fost partial avariate in timpul protestelor impotriva unui controversat film anti-islamic produs in SUA.

Soluții digitale pentru productivitate sporită și profit ridicat în fermă
Autor: meatmilk  /   vineri, 3 august 2018

(Comunicat) Evoluția rapidă a domeniului IT și influența existenței Internetului se fac simțite în toate domeniile, inclusiv în agricultură. Fermierii din întreaga lume adoptă cu rapiditate noile tehnologii, astfel încât să își îndeplinească menirea cât mai ușor și să producă tot mai multă hrană pentru o populație...

C.E.: Rolul cheie pe care vânătorii trebuie să îl joace în împiedicarea evoluției PPA
Autor: meatmilk  /   joi, 2 august 2018

(Comunicat) Sectorul cărnii de porc este unul dintre cele mai semnificative sectoare agricole din UE. Acesta reprezintă 8,5% din producția totală a industriei agricole din UE, cea mai mare, în comparație cu alte sectoare de carne. Carnea de porc reprezintă 50% din producția totală de carne din UE. Carnea de porc este cea mai exportată...