Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Restaurantele kfc atacate in pakistan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, mai multe restaurante KFC au fost inchise din cauza unor proteste anti-americane.

Chris Fuller, directorul departamentului de PR International al companiei mama a KFC, YumBrands Inc. a declarat ca locatiile au fost inchise ca o masura de precautie, dupa cum arata niste comunicate de presa. KFC are mai mult de 60 restaurante in 21 orase din Pakistan.

Daily Times din Pakistan l-a citat pe Rafig Rangoonwala, CEO-ul KFC din Pakistan declarand: Noi operam francize cu capital exclusiv din Pakistan.

Rangoonwala a declarat ca 3 restaurante au fost distruse pe 21 septembrie, in timp ce alte 6-7 restaurante au fost partial avariate in timpul protestelor impotriva unui controversat film anti-islamic produs in SUA.

GOURMET PACK de la Karpaten Premium Angus, noua pasiune a consumatorilor
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) Pentru cei pasionați de specialități culinare, a căror gusturi rafinate îi poartă mereu într-o călătorie printre ingrediente de calitate care stau la baza unui meniu pe măsură, Karpaten Premium Angus lansează pachetul GOURMET PACK!   În lumea gourmet nimic nu este întâmplător! Fiecare ingredient, fiecare aromă...

Audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană
Autor: meatmilk  /   vineri, 19 octombrie 2018

(Comunicat) A demarat misiunea de audit din partea Comisiei Europene privind Pesta Porcină Africană (PPA). Aceasta este pentru a patra oară când experți europeni vizitează România, în ultimul an si jumătate, pe tema Pestei Porcine Africane.   Această misiune de audit vizează evaluarea modului în care au fost aplicate...