Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Restaurantele kfc atacate in pakistan

Autor: Meat MIlkmiercuri, 30 ianuarie, 2013

Potrivit meatpoultry.com, mai multe restaurante KFC au fost inchise din cauza unor proteste anti-americane.

Chris Fuller, directorul departamentului de PR International al companiei mama a KFC, YumBrands Inc. a declarat ca locatiile au fost inchise ca o masura de precautie, dupa cum arata niste comunicate de presa. KFC are mai mult de 60 restaurante in 21 orase din Pakistan.

Daily Times din Pakistan l-a citat pe Rafig Rangoonwala, CEO-ul KFC din Pakistan declarand: Noi operam francize cu capital exclusiv din Pakistan.

Rangoonwala a declarat ca 3 restaurante au fost distruse pe 21 septembrie, in timp ce alte 6-7 restaurante au fost partial avariate in timpul protestelor impotriva unui controversat film anti-islamic produs in SUA.

INSSE: Cifra de afaceri în comerţul cu ridicata în luna ianuarie 2019
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) În luna ianuarie 2019, cifra de afaceri din comerţul cu ridicata (cu excepţia comerţului cu autovehicule şi motociclete) a scăzut în termeni nominali faţă de luna precedentă atât ca serie brută cu 20,9% cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 1,0%....

Dezbatere dedicată PAC şi Politicii de Coeziune, găzduită de Parlamentul României
Autor: meatmilk  /   vineri, 22 martie 2019

(Comunicat) Secretarul de stat Daniel Dumitru Botănoiu a participat la Reuniunea dedicată Politicii Agricole Comune şi Politicii de Coeziune, ce s-a desfășurat la Parlamentul României.   Cu această ocazie, în cadrul sesiunii dedicate dezbaterii Bugetului Politicii Agricole Comune, secretarul de stat Botănoiu a punctat câteva...