Acest site foloseste cookies.
Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Vezi mai multe detalii
close
Aboneaza-te la newsletter
close

Restricții la comercializarea mieilor de Paști

Autor: Meat MIlkvineri, 28 martie, 2014

Potrivit Regulamentelor Europene, ANSVSA interzice sacrificarea mieilor de Paşte  în puncte special amenajate în pieţe şi autorizate sanitar-veterinar, impunându-le crescătorilor să taie mieii şi iezii doar în abatoare.

DSV-urile judeţene au informat autorităţile locale că intenţionează să interzică sacrificarea mieilor în puncte autorizate temporar pentru sacrificarea mieilor în preajma Sărbătorilor Pascale.

În cazul României prin ANSVSA, Comisia Europeană emite o derogare ce permite sacrificarea temporară a mieilor în locuri special amenajate, dar acest lucru nu va fi luat in considerare.

Carnea de porc, primul loc în Top-ul importurilor
Autor: Maria Demetriad  /   luni, 19 ianuarie 2015

Carnea de porc a ocupat primul loc în Top-ul importurilor de produse agroalimentare, în primele 10 luni ale anului 2014 Carnea de porc a ocupat primul loc în topul importurilor de produse agroalimentare în perioada 1 ianuarie - 31 octombrie 2014 cu o cantitate de 129.000 de tone, în creştere cu 7 procente faţă de aceeaşi perioadă din...

Cris Tim va investi 5 mil. de euro în dezvoltarea producției ready-meal
Autor: Maria Demetriad  /   vineri, 16 ianuarie 2015

Cris Tim va investi 5 milioane de euro în dezvoltarea producției ready-meal, segment care a crescut cu 30% anul trecut, a declarat Radu Timiş, preşedintele grupului. Totodată, activitatea companiei se va extinde și în zona vinificației, investind alte 2,5 milioane de euro în ”Crama Butic”. "În acest an investim aproximativ 3...